Προς το περιεχόμενο

Help: explorer restarts

South_Park

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μετά από δοκιμές με κάποια antivirus (εγκατάασταση/απεγκατάσταση), τα xp όταν εκκινούν αφού δείξουν αρχικά το desktop κανονικά, μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήνουν τα πάντα και βλέπω μόνο το wallpaper μου. Το λειτουργικό κατά τα άλλα λειτουργεί αφού μετά από Alt+Ctrl+Del μέσω της διαχείρησης εργασιών μπορώ να ανοίξω προγράμματα, εκτός από την εξερεύνηση των windows που μου την κλείνει μετά από λίγο. Επιλέγοντας από τη διαχείρηση εργασιών την εκτέλεση του explorer ανοίγει για λίγο και εμφανίζεται η επιφάνεια εργασιών και τα προγράμματα αλλά ξανακλείνουν σε λίγο, αφήνοντας με μόνο με το wallpaper μου. Έκανα κάποιες δοκιμές από ιδέες που βρήκα απ' το google, αλλά δεν έλυσε καμία το πρόβλημα. Είναι κανείς που να το έχει πάθει ή να ξέρει πως διορθώνεται το κώλυμα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασα αλλά το μοναδικό σημείο επαναφοράς που είχα ήταν το χθεσινό αφού είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα, οπότε δε διόρθωσε τίποτε.

Δημοσ.

έχω τρέξει antispyware και antivirus μέσα από κανονική λειτουργία, μπορώ και τρέχω εφαρμογές όπως είπα και βρήκαν μερικά καλούδια, αλλά παρότι τα καθάρισα δε λυθήκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Την ατυχία μου, είπα να τσεκάρω τα αρχεία των windows με το system file checker (sfc) που προφανώς βρήκε προβληματικά αρχεία και μου ζητά το cd των windows (έχω recovery cd πακέτο με τον υπολογιστή), αλλά το βρήκα με ένα ράγισμα πέρα για πέρα και δε δουλεύει. Από ότι είδα εφόσον δεν έχω κατάλογο c:\i386 στο δίσκο δεν μπορώ να δημιουργήσω boot cd. Προφανώς δεν γλυτώνω την επανεγκατάσταση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...