Jastonas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ωραίο gtk theme Orta Από τα λίγα που φαίνονται πιό ωραία όταν τα "φοράς" παρά από τα screenshots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 οριστε και το δικο μου Ubuntu 10.04 φυσικά με κάποιες μετατροπές όσο πιο minimal μπορουσα /offtopic Radio 1 Ροδου βλεπω Ολοι οι Τσαμπικοι στην πιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 giannis12a το wallpaper σου με την τραπουλα πολυ ωραιο ενα λινκ αν μπορεις http://k3-studio.deviantart.com/gallery/#Chromatic-series Πάρε και διάλεξε, ο τύπος έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ωραίο gtk theme Orta Από τα λίγα που φαίνονται πιό ωραία όταν τα "φοράς" παρά από τα screenshots! Ωραίο φαίνεται! Μοιάζει πολύ στο faenza icon pack το οποίο είναι πανέμορφο icon theme:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tecni.art Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 faenza είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο φαίνεται! Μοιάζει πολύ στο faenza icon pack το οποίο είναι πανέμορφο icon theme:-) Ναι θέλει faenza.. εγώ το έχω με elemntary icons. Τα μενού του gtk είναι πολύ ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που πρέπει για ένα screenshot , ν' ανεβάσω σώνει και ντε στο imageshack την εικόνα μου την δίνει αφάνταστα. Φτιάξτε ρε παιδιά τα συννημένα του φόρουμ να τ' ανεβάζουμε από εκεί. Έλεος , είναι πόσος καιρός τώρα που δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 http://img641.imageshack.us/i/screenshotzs.png/ Δεν έχω κάνει τρομερή δουλειά.. More update coming soon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aleksiss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ωραία παραλία!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Και ωραίος βράχος στο βάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Kαι τα δεντρα δεν πανε πισω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Θα θελα να πέσω με τα μούτρα στην ... αμμουδιά ---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:06 ---------- Άντε με τις βλακείες σας. Αυτά προσέξατε εσείς όλοι? Την κοπέλα δεν την πρόσεξε κανείς? Κανείς δεν είδε πόσο μεγάλα ... μάτια έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Θα θελα να πέσω με τα μούτρα στην ... αμμουδιά ---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:06 ---------- Άντε με τις βλακείες σας. Αυτά προσέξατε εσείς όλοι? Την κοπέλα δεν την πρόσεξε κανείς? Κανείς δεν είδε πόσο μεγάλα ... μάτια έχει? Yπαρχει κοπελα στην foto?:fear: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ωχχχχχχχ και μια κοπέλα εχει μέσα τι αεροστατα ειναι αυτα @johnyboy πως συγκεντρωνεσε με τετοιο φοντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις