Achilleas007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Uploaded with ImageShack.us I Like It καλο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 να το και το δικό μου με μικρά βηματάκια. κάτι δεν μου κολλάει και θα το αλλάξω όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται σαν να έχεις κρυμμένες τις μπάρες του gnome. Άμα δεν τις χρησιμοποιείς γιατί δεν τις αφαιρείς τελείως και τις έχεις κρυμμένες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται σαν να έχεις κρυμμένες τις μπάρες του gnome. Άμα δεν τις χρησιμοποιείς γιατί δεν τις αφαιρείς τελείως και τις έχεις κρυμμένες; όντως τις έχω κρυμμένες. στο screenshot που βγήκε μόλις είχα πει "τέλος" είχα ξεχάσει να τις αφαιρέσω. ακόμα εξάλου πειραματίζομαι με το conky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 όντως τις έχω κρυμμένες. στο screenshot που βγήκε μόλις είχα πει "τέλος" είχα ξεχάσει να τις αφαιρέσω. ακόμα εξάλου πειραματίζομαι με το conky Τις είχα βγάλει και εγώ.. μετά από ένα μήνα συνειδητοποιώ πόσο μου είχαν λείψει.... Ή τουλάχιστον η πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το νετμπουκ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bendersteed Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ορίστε και από εμένα Mandriva Cooker με KDE 4.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ο γλομπος στην wbar αναβει οταν σου μιλαω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ναι.αφού είσαι genius. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Owlman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) .......... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2010 από Owlman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το νετμπουκ μου η κατω μπαρα που εχεις ποια ειναι? τι θεμα της εχεις βαλει? πως την εκανες ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 xfce4-panel φαίνεται να'ναι, του Xfce4 DE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 η κατω μπαρα που εχεις ποια ειναι? τι θεμα της εχεις βαλει? πως την εκανες ετσι? faenza icon theme, small victory theme, και dockbarx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniaac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα από πολύ πολύ καιρο...το νεο μου Desktop!!! Debian Lenny + Fluxbox + Kde3 apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις