giannis12a Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 @psalias τι λειτουργικο?? η φωτο δικια σου απο ελληνικο δρομο?? kde είναι βρε, αφού τρέχει το πλάσμα κι έχει και το εικονίδιο κάτω αρίστερά του kde. Παρεπιμπτόντως είναι και πολύ χαρούμενο το ολο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psalias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Λοιπών το wallpaper είναι το : wallpaper St2 μακάρι να ήταν δικιά μου η φωτογραφία. Λειτουργικό kubuntu και ψάχνω για ένα καλύτερο ρολόι το conky είναι psilo χειροποίητο >background yes use_xft yes xftfont HandelGotD:size=8 xftalpha 0.5 update_interval 0.1 total_run_times 0 own_window yes own_window_type normal own_window_transparent yes own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager double_buffer yes minimum_size 200 5 maximum_width 220 draw_shades no draw_outline no draw_borders no draw_graph_borders no default_color grey default_shade_color red default_outline_color green alignment top_right gap_x 5 gap_y 5 no_buffers yes uppercase no cpu_avg_samples 2 override_utf8_locale no TEXT ${cpugraph cpu0} ${downspeedgraph wlan0} ${upspeedgraph wlan0} αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Και μετά από καιρό αποφάσισα να αλλάξω λίγο το Kubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Βάλτο βρε συ στην κανονική ανάλυση να το θαυμάσουμε Wall από vladstudio ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αγγελια Ζητειται ευδιακριτη γραμματοσειρα για χρηση στους υποτιτλους (= πρεπει να υποστηριζει ελληνικα) και στο osd του mplayer. Εχω ηδη δοκιμασει arial, arial black και verdana, αλλα δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αγγελια Ζητειται ευδιακριτη γραμματοσειρα για χρηση στους υποτιτλους (= πρεπει να υποστηριζει ελληνικα) και στο osd του mplayer. Εχω ηδη δοκιμασει arial, arial black και verdana, αλλα δεν. Εγώ χρησιμοποιώ Verdana και είμαι ικανοποιημένος, αλλά μου αρέσει επίσης και η Trebuchet MS. Υ.Γ.: Δε νομίζω να είναι και το πιο κατάλληλο μέρος για αυτή την ερώτηση... Να και μια εικονα με Verdana σε fullscreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Verdana χρησιμοποιω σε ολες τις εφαρμογες με gui και ειναι τελεια. Για υποτιτλους ομως δεν μου αρεσει. Ειναι πολυ... λεπτη ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ο Totem από default χρησιμοποιεί Sans Bold και μου φαίνεται πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Τελικα ξαναγυρισα σε Verdana... bold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 updated Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ποσο τα σπαει αυτο το... μαυσωλειο που εχει για home στην toolbar του thunar! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) να μαι και γω λιγο ανανεωμενος.. tty desktop .conkyrc απο τον pkoutsias που το πηρε απτον markelo:p ολιγον τι πειραγμενο. παντα minimal χωρις φρου φρου και αρωματα:-D 900mb ολο κι ολο το installation:-) Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2010 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Και μετά από καιρό αποφάσισα να αλλάξω λίγο το Kubuntu Check, αυτό το "γύρω-γύρω όλοι KDE", πού το βρίσκουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 να μαι και γω λιγο ανανεωμενος.. tty desktop .conkyrc απο τον pkoutsias που το πηρε απτον markelo:p ολιγον τι πειραγμενο. παντα minimal χωρις φρου φρου και αρωματα:-D 900mb ολο κι ολο το installation:-) Νταξ μλκ γ@μησε... Ανέβασέ το ρε γαβ γαβ το iso κάπου να το πάρουμε και μεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Check, αυτό το "γύρω-γύρω όλοι KDE", πού το βρίσκουμε; Tο daisy plasmoid είναι και αν έχεις kubuntu θα το βρεις μέσω synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις