duende Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Οσο να ναι αλλα δεν βρισκω κανενα καλυτερο google blogthea+wallpapers
DIMITRISG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Για δες και πες μου τωρα :mrgreen: Αυτη κι αν "βγαζει" ματια
DIMITRISG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 παγακια και κανα φυστίκι ! ελα sotoserres που βαριέσαι , βαλε και κανα gdeskletsaki
chek2fire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Τα screenlets πως γίνετε να ανοίγουν με το που μπαίνουμε στο σύστημα?
DIMITRISG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Τα screenlets πως γίνετε να ανοίγουν με το που μπαίνουμε στο σύστημα? εχεις δικιο στο KDE και να τσεκαρεις το Automatically startup on login (που πρέπει να το τσεκαρεις) δεν δουλευει ενω στο gnome δουλευει κανονικα φτιαχνεις ενα φακελο autostart μεσα στο config *chek2fire, θα γραψω και τις εντολες μηπως θελει και κανας αλλος να το κανει πιο ευκολα >mkdir ~/.config/autostart μετα ανοιγουμε το screenlets manager και διαλεγουμε το screenlet και τσεκαρουμε Automatically startup on login, και θα το βαλει αυτοματα μεσα στο ~/.config/autostart ανοιγουμε το αρχειο που φτιαχτικε [konqueror→;;; klp] και προσθετουμε το >Type=Application παραδειγμα σε μενα το >/home/dimitri/.config/autostart/GmailScreenlet.desktop εχει μεσα αυτο : >[Desktop Entry] Name=GmailScreenlet Encoding=UTF-8 Version=1.0 Exec=/home/dimitri/.screenlets/Gmail/GmailScreenlet.py > /dev/null X-GNOME-Autostart-enabled=true [b]Type=Application[/b] Και τελος πρεπει να το συνδεσουμε με το .kde/Autostart για να ξεκιναει με το kde >ln ~/.config/autostart/* ~/.kde/Autostart/ Και κατι ακομα για οποιον δεν το ξερει και θελει να βαλει καποιο screenlet με τον καιρο , για να βρεις τον ZIP CODE εκτος αμερικης , πας στο http://www.weather.com/ και ψαχνεις για την πολη σου και στην διευθυνση που θα σου βγαλει ¨τσιμπας τον κωδικό σου" παραδειγμα εγω στις καννες εχω αυτο http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/local/FRXX0023?from=search_cityοποτε στο screenlet στο ZIP code βαζω : FRXX0023
DIMITRISG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τα screenlets πολυ τα παω για τους εξεις λογους : 1) απόλυτη συμβατοτητα με το compiz δεν χρειαζεται να κανεις επιπλεον ρυθμισεις για να τα εχεις σε ολα τα desktops και δουλευει και η λειτουργια widgets (δεξι κλικ στο screenlet widget και ενεργοποιηση το widget layer plugin απο compiz και τα ελεγχεις με συντομευση απο πληκτρολογιο (εμφανιση / αποκρυψη) 2) Τους αλλαζεις μεγεθος οπως θελεις και οταν τα μετακινεις εχουν το window effect του compiz 3) μου αρεσει ο καιρος στο screenlets δεν εχω βρει καλυτερο και το superkaramba με το liquid weather δεν φτουραει μπροστα του αλλα και η ειδοποιηση gmail δεν εχω βρει καλυτερο σε superkaramba
DIMITRISG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 για multiples wallpapers >wget -O /tmp/wallpaper.tar.gz 'http://gitweb.compiz-fusion.org/?p=fusion/plugins/wallpaper;a=snapshot;h=c2d19686e46ae171b6a0c04da9de1adbd74ae8be' εγκατασταση οπως τα άλλα plugin (3d windows, freewins κλπ) (σε αυτο το topic προηγουμενα post) για να δουλεψει στο KDE >[root@localhost ~]# killall kdesktop στο gnome nautilus → preferences → ξετσεκαρισμα show desktop
hasodikis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 DImitrisG απλά να επισημάνω ότι το wallpaper plugin είναι ακόμα πολύ ασταθές, τουλάχιστον σε PCLOS (και ξέρεις τι στενή σχέση έχουμε με Mandriva) και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αδυναμία προσβασης στο desktop. H εντολή δε... killall kdedesktop δεν έιναι και ότι καλύτερο.,.... Hasodikis
a_deepblue Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Giati den kanoume share oles tis photo pou exoume gia desktop... Merikes einai oraies..
NullScan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Καινούργιο screenshot. Μικροαλλαγές από την προγούμενη φορά.
DIMITRISG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 DImitrisG απλά να επισημάνω ότι το wallpaper plugin είναι ακόμα πολύ ασταθές, τουλάχιστον σε PCLOS (και ξέρεις τι στενή σχέση έχουμε με Mandriva) και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αδυναμία προσβασης στο desktop. H εντολή δε... killall kdedesktop δεν έιναι και ότι καλύτερο.,.... Hasodikis χμμ .. δεν εχεις αδικο κανω λοιπον post update : use it at your own risk ! με τα additional plugins πρεπει να ξερεις τι κανεις ή να σου αρεσει να πειραματιζεσαι
Massiv0r Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ΜΜ Ωραια τα Desktops,ειδικα του Dimitrig Dimitrig: σε εκανα Add Msn ([email protected]) για να μου πεις εαν θες και μπορεις πως να φτιαξω κατι παρομοιο σε Gnome h και σε KDE Np,αλλα προτειμω Gnome που το ξερω. (Widgets τα συγκεκριμενα εαν γινεται κιολας και τα Multiple Wallpapers σε Gnome). Linux Mint 4.0 Daryna τρεχω btw γιατι βαριεμαι να κανω DL καλυτερες εκδοσεις οπως για εμενα ειναι: PCLinuxOS,Suse - Opensuse,Mandriva η Debian. (Aσε που δεν εχω DVD - Writter στο Pc )
hasodikis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Massiv0r, αν και ολιγον τι φανατικλας με το PCLinuxOS.... mark my words... που λένε... φέτος θα είναι η χρονιά του LinuxMint.... Δεν είναι καθόλου κακή διανομή, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα....άλλωστε με αυτή τη διανομή έβαλα τη μανα μου στο λινουξ... αν και είχαμε στην αρχή κάτι προβλημτάκια με τις διαθέσιμες πασιέντζες (λολ) Hasodikis
Προτεινόμενες αναρτήσεις