st2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 προσοχή: ακολουθεί διαφήμιση panel Τα βίντεο στη σελίδα του δημιουργού αξίζουν μια ματιά. Ενδιαφερον θα το δοκιμασω για να δουμε η γαλλικη μπαρα πως θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ενδιαφερον θα το δοκιμασω για να δουμε η γαλλικη μπαρα πως θα ειναι Και το Cairo-Dock γαλλικό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 για να δουμε η γαλλικη μπαρα πως θα ειναι βασικά ο ADcomp είναι Βέλγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Και οι 2 γαλλικά μιλάνε.. το ίδιο πράγμα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Να και το δικό μου μετά από πολύ καιρό! Το conky είναι κλεμμένο από τον markelo με μικρές αλλαγές Το θέμα είναι το eco από bisigi Tο πάνελ είναι awn lucido conkyrc: #avoid flicker double_buffer yes #own window to run simultanious 2 or more conkys own_window yes own_window_transparent yes own_window_type normal own_window_hints undecorate,sticky,skip_taskbar,skip_pager #borders draw_borders no border_inner_margin 3 #shades draw_shades no #position gap_x 0 gap_y 4 alignment top_middle #behaviour update_interval 1 #colour default_color FFDEAD #default_shade_color 000000 own_window_colour 333333 #font use_xft yes xftfont droid sans:size=8 # Force UTF8? note that UTF8 support required XFT override_utf8_locale yes #to prevent window from moving use_spacer none minimum_size 0 0 maximum_width 1366 #mpd #mpd_host localhost #mpd_port 6600 TEXT ${color} Uptime: ${color F0F8FF}${uptime_short}${color} | Cpu: ${color F0F8FF}${cpu cpu1}%${color} Ram: ${color F0F8FF}${memperc}% ${color} | Root: ${color F0F8FF}${fs_used_perc /}%${color} Data: ${color F0F8FF}${fs_used_perc /media/data}%${color}${color} Win: ${color F0F8FF}${fs_used_perc /media/win7}%${color} | Mobo: ${color F0F8FF}${execi 300 sensors | grep temp1 | cut -c15-16 ;}°C${color} Cpu: ${color F0F8FF}${execi 300 sensors | grep Core\ 0 | cut -c15-16 ;}°C${color} GPU: ${color F0F8FF}${execi 300 nvidia-settings -q [gpu:0]/GPUCoreTemp | grep "Attribute" | sed -e "s/.*: //g" -e "s/\.//g"}°C${color} | ${color}E-mail: ${color F0F8FF}${execi 60 python /home/cruster/.gmail_parser.py username password 3} gmail script: ## check-gmail.py -- A command line util to check GMail -*- Python -*- ## modified to display mailbox summary for conky # ====================================================================== # Copyright © 2006 Baishampayan Ghose <[email protected]> # Modified 2008 Hunter Loftis <[email protected]> # Time-stamp: Mon Jul 31, 2006 20:45+0530 # This program is free software; you can redistribute it and/or modify # it under the terms of the GNU General Public License version 2 as # published by the Free Software Foundation. # ====================================================================== import sys import urllib # For BasicHTTPAuthentication import feedparser # For parsing the feed from textwrap import wrap _URL = "https://mail.google.com/gmail/feed/atom" uname = sys.argv[1] password = sys.argv[2] maxlen = sys.argv[3] urllib.FancyURLopener.prompt_user_passwd = lambda self, host, realm: (uname, password) def auth(): '''The method to do HTTPBasicAuthentication''' opener = urllib.FancyURLopener() f = opener.open(_URL) feed = f.read() return feed def readmail(feed, maxlen): '''Parse the Atom feed and print a summary''' atom = feedparser.parse(feed) print '%s' % (len(atom.entries)) # for i in range(min(len(atom.entries), maxlen)): # print ' %s' % atom.entries.title #uncomment the following line if you want to show the name of the sender # print ' ${color2}%s' % atom.entries.author if len(atom.entries) > maxlen: print ' ${color}more...' if __name__ == "__main__": f = auth() # Do auth and then get the feed readmail(f, int(maxlen)) # Let the feed be chewed by feedparser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μετά από πολύ καιρό μερικές αλλαγές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ορίστε και το δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ορίστε και το δικό μου. το φοντο παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 από εδώ είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Εδω και το δικο μου : Docky - Mac Ultimate Leopard - Ubuntu For Humans - Mac 4 Lin GTK Aqua - DMZ - Droid Sans Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2010 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλημέρα, σε ubuntu 10.04 έχω βάλει το docky αλλά στα settings που κοίταξα δεν βρήκα πως να διαγράψω πχ κάτι που έχω προσθέσει. συγκεκριμένα πήγα στα docklets και στα helpers αλλά μου τα έχει όλα disabled... any help?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Απλα συρε τα εικονιδια που θελεις να διαγραψεις στο Trash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Απλα συρε τα εικονιδια που θελεις να διαγραψεις στο Trash thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psalias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Να και το δικό μου to tint2 κλεμενο από τον markelo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 @psalias τι λειτουργικο?? η φωτο δικια σου απο ελληνικο δρομο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις