gega Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ποιο από τα 4? αν εννοείς το δεξιά είναι με conky-colors.το έχω ανεβάσει 3-4 σελίδες ποιο πίσω. πιο πολυ λεω για το conky-pidgin γιατι εκανα αρκετες προσπαθειες χωρις αποτελεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 θα στο στείλω με πμ κάποια στιγμή γιατί τώρα δεν είμαι στο linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 lucid επιφάνεια εργασίας: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Eκανα ορισμενες αλλαγες τελικα..πιστευω τωρα ειναι πιο ωραιο και εξισου minimal: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 lucid επιφάνεια εργασίας: Μπορείς να στείλεις λίγο την εικόνα που έχεις πίσω απο το terminal αυτό το μοτίβο με τα πλακάκια εννοω... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregmits Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Eκανα ορισμενες αλλαγες τελικα..πιστευω τωρα ειναι πιο ωραιο και εξισου minimal: Πολύ όμορφο. Δώσε μας λίγες (ή και πολλές ) λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πολύ όμορφο. Δώσε μας λίγες (ή και πολλές ) λεπτομέρειες. ο wm ειναι ο fluxbox.Πανω ειναι το fbpanel και κατω το tint2 και τα δυο με λιγο φτιαξιμο στα conf τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μπορείς να στείλεις λίγο την εικόνα που έχεις πίσω απο το terminal αυτό το μοτίβο με τα πλακάκια εννοω... Ευχαριστώ! ---> Untitled Variations One by ~DrValentine Τρίτων ωραία η νέα έκδοση. Σ'ένα μήνα θα το γυρίσω κι εγώ σε Debian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Και ένα dark πολύ λιτό απο εμένα τώρα που παίζω με ubuntu Cairo-dock κάτω και dockbarx πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Και ένα dark πολύ λιτό απο εμένα τώρα που παίζω με ubuntu Cairo-dock κάτω και dockbarx πάνω. επειδή το ψάχνω πολυ καιρό, μπορεις να μου πεις πως λέγεται αυτή η γραμμή που έχεις κατω σαν συντομεύσεις και πως την βρίσκω? soz για το Off-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 επειδή το ψάχνω πολυ καιρό, μπορεις να μου πεις πως λέγεται αυτή η γραμμή που έχεις κατω σαν συντομεύσεις και πως την βρίσκω? soz για το Off-topic Aφού στο λέει καλέ cairo-dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Aφού στο λέει καλέ cairo-dock <--- i am with stupid thank ya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 lucid επιφάνεια εργασίας: Μπορείς να δώσεις οδηγίες για το πως να κάνω το terminal έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μπορείς να δώσεις οδηγίες για το πως να κάνω το terminal έτσι; Κάποιο script θα είναι λογικά όπως το archinfo για το arch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ναι αλλά ποιό...; :Ρ Κάποτε είχα βρει τρόπο να βγάζει την αγελάδα και να γράφω και κάτι custom δικό μου. Πάει αυτό πέρασε. Τώρα θέλω του twiner! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις