Jastonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Rocket Dock με custom εικονίδια πρέπει να είναι Υπάρχει rocket dock για linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Wbar, μια απλη launch bar με 4 "συντομευσεις", με δικα μου εικονιδια και με αλλαγμενο "background" για να φαινεται σαν dock. Το υπολοιπο εινια openbox, με fbpanel κατω, conky κατω δεξια και nitrogen για το wallpaper. Rocket dock δεν υπαρχει για linux. Υπαρχουν τα awm και cairo-dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Wbar, μια απλη launch bar με 4 "συντομευσεις", με δικα μου εικονιδια και με αλλαγμενο "background" για να φαινεται σαν dock. Το υπολοιπο εινια openbox, με fbpanel κατω, conky κατω δεξια και nitrogen για το wallpaper. Rocket dock δεν υπαρχει για linux. Υπαρχουν τα awm και cairo-dock. Και το daisy plasmoid που το ρυθμίζεις σαν μπάρα για το kde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτο το "daisy plasmoid" (το ονομα του) πρεπει να το κανω σκονακι ή τατου! Θελει να το βαλει ενας φιλος μου και παντα ξεχναω πως το λενε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτο το "daisy plasmoid" (το ονομα του) πρεπει να το κανω σκονακι ή τατου! Θελει να το βαλει ενας φιλος μου και παντα ξεχναω πως το λενε! Να θυμάσαι τον Ντόναλτ Ντακ , για να σου έρχεται στο μυαλό αμέσως η Νταίζη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) να μαι και γω λιγο ανανεωμενος...κλασσικα debian testing στο laptop.. σε Χ και το αγαπημενο μου tty:-) Επεξ/σία 20 Μαΐου 2010 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ΩΩωωπα! Το tty με ποιο τρόπο το έκανες έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) ΩΩωωπα! Το tty με ποιο τρόπο το έκανες έτσι; recompile τον kernel με το fbcondecor patch http://dev.gentoo.org/~spock/projects/fbcondecor/archive/ και με τα με το splashutils πιστευω πως το arch εχει ετοιμους kernels με το patch αυτο..ριξε μια ματια στα repositories του.Εγω δυστυχως επρεπε να κανω recompile με 486 flag:-(..αλλα εσυ δεν θα εχεις προβλημα. http://aur.archlinux.org/packages.php?O=0&K=fbcondecor&do_Search=Go Επεξ/σία 20 Μαΐου 2010 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Χτες που αψαχνα πληροφοριες για τον πηρυνα σου με την περιεργη ονομασια, επεσα πανω σε ενα repo που ειχε ακριβως αυτο που λες. Τον πηρυνα του debian ετοιμο, πατσαρισμενο με το fbcondecor. Σημερα δεν το βρισκω πουθενα! Το κατω πανελ στην εντος Χ εικονα ποιο ειναι? Το πανω εινια fbpanel. Επισης, ποια εφαρμογη ειναι η 2η απο αριστερα, διπλα στον pcmanfm, με το εικονιδιο του ηχειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Χτες που αψαχνα πληροφοριες για τον πηρυνα σου με την περιεργη ονομασια, επεσα πανω σε ενα repo που ειχε ακριβως αυτο που λες. Τον πηρυνα του debian ετοιμο, πατσαρισμενο με το fbcondecor. Σημερα δεν το βρισκω πουθενα! Το κατω πανελ στην εντος Χ εικονα ποιο ειναι? Το πανω εινια fbpanel. Επισης, ποια εφαρμογη ειναι η 2η απο αριστερα, διπλα στον pcmanfm, με το εικονιδιο του ηχειου. ναι υπαρχει ηδη αλλα ειναι 686 και δεν τρεχει στο laptop ..γιαυτο επρεπε να κανω recompile με 486 flags να το link με τον πυρηνα http://jeandamiendurand.free.fr/debian/kernel/ το κατω panel ειναι η μπαρα του fluxbox:p ενα τυχαιο εικονιδιο ειναι που βρικα στον google lol..απο εκει ανοιγω τον mocp σε κονσολα. framebuffer F@cking rulez λεμε.! :lol: Επεξ/σία 20 Μαΐου 2010 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 έκανα μερικές αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ωραία desktops βλέπω. να και το δικό μου αρτσάκι : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Άλλη μου μια προσπάθεια για αντικατάσταση του ubuntu (gnome) με debian (xfce). Ελπίζω να κρατήσει περισσότερο αυτή τη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 έκανα μερικές αλλαγές. το conky μπορεις να μου πεις πως το εκανες ετσι???:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ποιο από τα 4? αν εννοείς το δεξιά είναι με conky-colors.το έχω ανεβάσει 3-4 σελίδες ποιο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις