DIMITRISG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 αφου εχεις ubuntu και gnome κοιτα προς αυτην την μερια www.gnome-look.org αν και μπορεις να προσαρμοσεις και kde πραγματα (superkaramba κλπ) www.kde-look.org μετα με compiz fusion και emerald φτιανεις ωραια πραγματα για παραδειγμα ο φακελος google και ο καιρος ειναι screenlets, θα τα βρεις εδω http://www.gnome-look.org/index.php?xcontentmode=165&PHPSESSID=5811251506746ba3523ee73aa6100514 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ας βάλω και το δικό μου Υπόψην το look το σκέφτηκα πριν την apple αλλά λέω τώρα που να τρέχω στα δικαστήρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 κοιτάτε κολλημα που εχω παθει βαζω το skydome σαν wallpaper κοιτάξτε πχ στο wallpaper την τελευταία δεξια οθονη με το βελος προς τα αριστερα. Οταν αρχιζει να γυριζει ο κυβος ειναι σαν να μπαινεις μεσα στο desktop !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 here's mine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 here's mine και παντα στην αποχρωση του opera ετσι τα εικονιδια ειναι τα crystal ? και ποια διανομη έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 yep,τα εικονιδια ειναι crystal και το lacuna coil background ταιριαζει με τον opera χεχε τρεχει kubuntu 7.10 χωρις compiz και φρου φορυ (το ειχα βαλει στην αρχη αλλα τελικα simple is better:lol:) δοκιμασα επι ενα μηνα καμια 10ρια διανομες και τελικα αυτη μου "εκατσε" καλυτερα απ'ολες και ενα screenshot με Noia εικονιδια (απαιχτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoserres Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 απλό και κατανοητό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 απλό και κατανοητό.... σωστος, αλλα κατι, κατι λειπει δεν ξερω τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 σωστος, αλλα κατι, κατι λειπει δεν ξερω τι παγακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Να και το δικό μου mint-Desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Linux Mint Daryna 4.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Linux Mint Daryna 4.0 δε σε ζαλιζει το wallpaper ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoserres Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Linux Mint Daryna 4.0 όντως.... εγώ ήδη χάθηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 δε σε ζαλιζει το wallpaper ? Οσο να ναι αλλα δεν βρισκω κανενα καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 βρε παιδιά .... αλλάζετε και εσείς το desktop σας σχεδόμ κάθε βδομάδα ή μονο εγώ? lol.... τεσπα... το καινουργιο μου.... Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις