Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Να και το δικό μου desktop. Δεν θέλω δούλεμα για τα shortcuts στο conky, είμαι σχετικά νέος ακόμη στην όλη υπόθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δώσε μία το wall plz, και αν γίνεται σε μεγαλύτερη ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οριστε και το δικο μου απλο απλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 καλέ, που πήγε ο κύβος εκεί κάτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δώσε μία το wall plz, και αν γίνεται σε μεγαλύτερη ποιότητα Συγγνώμη, δεν μπήκα νωρίτερα στο νήμα! Ορίστε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) καλέ, που πήγε ο κύβος εκεί κάτω? lol Ναι, ξεχασα να πω οτι ειναι πειραματισμοι με το look, οντας νεος στο ubuntu. Εχω νεο αλλα θα το ανεβασω σε λιγο (pc πιασμενο απο τη γυναικα να παιζει mame atm). Edit: Ετοιμα και τα νεα screenshots (πρεπει να ειναι καπως καλυτερα τωρα, ή πως σας φαινονται?). Επεξ/σία 13 Απριλίου 2010 από lexmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μπλε!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μπλε!!!!!!!!!!! Φτου! Και το πηγαινα για μαυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Lol μπλε ειναι η φωτο που ανέβασα ρε xaxaxax αλλα δεν την δείχνει http://img696.imageshack.us/i/screenshotjm.png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 lol Κι ειπα κι εγω σκαλωσε το ματι του στον κυβο μου παλι! Ωραιο και λιτο! Ετσι το ξανακανω εγω τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Χεχεχε ακόμα εντάξει δεν λεω το μαύρο μπλε αν και τα 2 ειναι τα αγαπημένα μου χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 lol Ναι, ξεχασα να πω οτι ειναι πειραματισμοι με το look, οντας νεος στο ubuntu. Εχω νεο αλλα θα το ανεβασω σε λιγο (pc πιασμενο απο τη γυναικα να παιζει mame atm). Edit: Ετοιμα και τα νεα screenshots (πρεπει να ειναι καπως καλυτερα τωρα, ή πως σας φαινονται?). Ποια τα icnos που χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Τα Azenis. Αν και τωρα που εβαλα κατι black-red μου φαινεται οτι ειναι πιο καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 arch με openbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Βαριεμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις