twiner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 @varsamakos μπορείς σε παρακαλώ να καταγράψεις τις εφαρμογές που έχεις από το εικονίδιο του pidgin μέχρι του virtualbox; ορίστε και το δικό μου κοάλα:
varsamakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 @varsamakosμπορείς σε παρακαλώ να καταγράψεις τις εφαρμογές που έχεις από το εικονίδιο του pidgin μέχρι του virtualbox; minitube, pino, shutter, ailurus, tucan
giannis12a Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιο link για το wallpaper?? Βασικά είναι από το καταπληκτικό http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/date/any/ το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις την ανάλυση που θέλεις. Θεϊκό σάϊτ μιλάμε, μπείτε όσοι δεν το ξέρετε και θα πάθετε πλάκα εγγυημένα. ---------- Προσθήκη στις 18:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:00 ---------- κι δύο νέα στιγμιότυπα με άλλα χρώματα θέματα και εικονίδια και wall που δεν σας λέω από που το βρήκα.
st2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 @varsamakosμπορείς σε παρακαλώ να καταγράψεις τις εφαρμογές που έχεις από το εικονίδιο του pidgin μέχρι του virtualbox; ορίστε και το δικό μου κοάλα: κορυφαίο παιχνιδάκι και το wallpaper ειναι απο ωραιο σημειο !!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 κορυφαίο παιχνιδάκι και το wallpaper ειναι απο ωραιο σημειο !!! Eπειδη φαινεται ενδιαφερον,ποιο ειναι??
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Eπειδη φαινεται ενδιαφερον,ποιο ειναι?? Machinarium
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 nothing boy... καλό παιχνίδι αλλά με ζόρισε κάπου και το απαράτησα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 nothing boy... καλό παιχνίδι αλλά με ζόρισε κάπου και το απαράτησα... Ρε γ@ματο ειναι!
pisio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Βασικά είναι από το καταπληκτικό http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/date/any/ το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις την ανάλυση που θέλεις. Θεϊκό σάϊτ μιλάμε, μπείτε όσοι δεν το ξέρετε και θα πάθετε πλάκα εγγυημένα. ---------- Προσθήκη στις 18:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:00 ---------- κι δύο νέα στιγμιότυπα με άλλα χρώματα θέματα και εικονίδια και wall που δεν σας λέω από που το βρήκα. Ευχαριστώ Όντως το site είναι πολύ καλό
Hlapatsas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 My laptop... Πααααρα πολύ ωραίο! Enlightment έτσι;Η μπαρίτσα τι,του enlightment και αυτή;
redLizard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Πααααρα πολύ ωραίο!Enlightment έτσι;Η μπαρίτσα τι,του enlightment και αυτή; Πάντα! και αφού έκανα post το screenshot είδα ότι μετά το πρόσφατο format δεν ρύθμισα την ημερομηνία duh its too late now...
Hugo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αυτη ειναι η δικιά μου επιφάνεια απο τα linux ubundu που έχω. ναι ναι βλεπω anime
Προτεινόμενες αναρτήσεις