twiner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Χθες εγκατέστησα για πρώτη φορά στη ζωή μου Debian.(σνιφ) Ωραίο το Λενάκι, δε με κούρασε σχεδόν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 @twiner Ποιο DE είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Openbox με fbpanel πανω και κατω ειναι, το προδιδει το "αστερι" στο start button. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Openbox με fbpanel πανω και κατω ειναι, το προδιδει το "αστερι" στο start button. Ωραίο είναι Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι αλλαγές να κάνω στα fonts ώστε να είναι όμορφα και ευανάγνωστα; Αυτά του firefox ειδικά δεν παλεύονται. Σε gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίο είναι Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι αλλαγές να κάνω στα fonts ώστε να είναι όμορφα και ευανάγνωστα; Αυτά του firefox ειδικά δεν παλεύονται. Σε gnome εγκατέστησεs τα msttfonts; To fbpanel μαζί με openbox και μερικά lxde εργαλεία, είναι η καλύτερη επιλογή για παλιό pc, εκτός κι αν ο χρήστης μπορεί και με tiling wm. κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 msttfonts εγκατεστημένα από την πρώτη στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 ε αν δεν σ'αρέσουν κι αυτά, βάλε τη Lucida Grande από Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ορίστε και το καινούργιο μου {KDE} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Και ένα χριστουγεννιάτικο δικό μου Μπορώ να πω πως μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καταρχην να ξεκαθαρισουμε τα πράγματα , πρόκειται για το laptop της φίλης μου πιστή στον opera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 8? 1?! Τι θερμοκρασίες είναι αυτές; Εδώ ξημέρωμα 2010 με 18 είχαμε, βολτίτσα πάρκο με λιακάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Είμαι σίγουρος ότι έτσι όπως πάει σε κανα μήνα θα κάνουμε μπάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Είμαι σίγουρος ότι έτσι όπως πάει σε κανα μήνα θα κάνουμε μπάνια Δυστυχώς το ανάποδο μάλλον, θα καταντήσουμε μάρτιο να έχει χειμωνιά. Αλλά μην το συνεχίζουμε το offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 beauty @ my fingertips και btw για όσους τους αρέσει το Enlightenment μπείτε στο ελληνικό group στο Facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 wallpaper? please και thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις