gega Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ορίστε και το δικό μου: By achilleasiron at 2009-12-20 FEDORA 12 CONSTANTINE KDE wallpaper πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ :-):-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 wallpaper πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ :-):-) http://images2.fanpop.com/images/photos/6000000/Umbrella-Corp-resident-evil-6037743-1024-768.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το στήσιμο τελευταία, έναν καιρό, ένα folder view (καθώς πλέον το dig in δουλεύει φάηρ), και στα αριστερά (εκεί που δεν πάει συνήθως το ποντίκι για να σπάει τα νέυρα) ένα panel με auto-hide, Naked, με ένα quicklaunch widget, συμμαζεμένο σε διαστάσεις. Apple dock και πράσινα άλογα... Θα προτείνατε κάτι να προστεθεί/αλλάξει; Σε αυτές τις γραμμές, λίγα και πρακτικά. Στο wallpaper βλέπουμε αυτό Αυτα τα εικονιδιακια ρε φιλε πως τα βαλες εκει αριστερα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregmits Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πιθανότατα κάποιου είδους dock είναι. Cairo-dock, AWN, Docky... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αυτα τα εικονιδιακια ρε φιλε πως τα βαλες εκει αριστερα...? To λέω στο ίδιο το ποστ. Είναι ένα panel σαν το κάτω, στο οποίο πείραξα τις ρυθμίσεις ώστε το μόνο widget που περιέχει είναι το quicklaunch. Σε αυτό έβαλα τα applications που ήθελα και λόγω naked theme είναι διάφανο και λιτό. Επίσης του έχω βάλει auto-hide. KDE+φαντασία >>> dock-μαλακίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Να και το δικο μου χριστουγεννιατικο desktop. Η φωτογραφια τραβηχτηκε περυσι τετοιες μερες. Η μονη διαφορα με το σημερα ειναι το κουτι που ειναι κλειστο και το DE που ηταν gnome τοτε και openbox σημερα. Καλα Χριστουγεννα. Και του χρονου με ιντερνετ στο σταθερο μου μου ευχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Πως τα φτιάχνεται όλα αυτά τα desktop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πως τα φτιάχνεται όλα αυτά τα desktop? Θα σου πω για τον εαυτό μου. 1) Έχω σοβαρή δουλειά να κάνω στο pc 2) Κάθομαι στο pc 3) Μετά από μια ώρα έχει γίνει Τωρα γενικά πειράζεις τα settings και ψάχνεις themes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου πω για τον εαυτό μου.1) Έχω σοβαρή δουλειά να κάνω στο pc 2) Κάθομαι στο pc 3) Μετά από μια ώρα έχει γίνει Τωρα γενικά πειράζεις τα settings και ψάχνεις themes Θα συμφωνήσω. Προσοχή το customizing του linux desktop είναι άκρως εθιστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 και μία από μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Και ένα χριστουγεννιάτικο δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Να και το δικο μου (και με παλιο wallpaper) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:07 ---------- Και ένα χριστουγεννιάτικο δικό μου @check2fire ο launcher πανω απο το αερτολογιο πως λεγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 @ checkfire τελειο βλεπω μια τάση εγκαταληψης των docks και πολυ χαιρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Είναι το Daisy. Αν έχεις kubuntu karmic μπορείς να το βρείς και μέσω synaptic, kpackagekit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtklocker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Και ένα χριστουγεννιάτικο δικό μου KDE Ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις