euklidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Oχι οσο δεν μπορώ να κανω βίντεο κλήση :p Που χάθηκες ρε Mια χαρα κανεις και βιντεο κληση... και στο εχουμε ξαναπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ξέρει κανείς πως γίνεται να βάλω το menu του gnome και την ένδειξη πληκτρολογίου στο tnt2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varsamakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 @varsamakosΠες μου οτι αυτο το τεραστιο ρολοι ειναι conky! Ναι, ειναι τα scriptακια lua που ενσωματωθηκαν τελευταια. @Street-Fighter, thanks ! @johnyboy, ποιο πληκτρο ειναι αυτο ; Αν εννοεις το super, απο οσο ειχα ψαξει, οχι. Θελει και δευτερο. Στο gnome-shell βεβαια στο ιδιο πληκτρο εβαλαν το Activities. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 όπως εδώ που έχει καταργήσει τελείως την μπάρα με το tint2. http://img264.imageshack.us/img264/58/screenshotwv8.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos44 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλό μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλό μήνα! Θα ήθελα το background αν είναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos44 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Βέβαια. Εδώ θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ορίστε και μία απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το στήσιμο τελευταία, έναν καιρό, ένα folder view (καθώς πλέον το dig in δουλεύει φάηρ), και στα αριστερά (εκεί που δεν πάει συνήθως το ποντίκι για να σπάει τα νέυρα) ένα panel με auto-hide, Naked, με ένα quicklaunch widget, συμμαζεμένο σε διαστάσεις. Apple dock και πράσινα άλογα... Θα προτείνατε κάτι να προστεθεί/αλλάξει; Σε αυτές τις γραμμές, λίγα και πρακτικά. Στο wallpaper βλέπουμε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το στήσιμο τελευταία, έναν καιρό, ένα folder view (καθώς πλέον το dig in δουλεύει φάηρ), και στα αριστερά (εκεί που δεν πάει συνήθως το ποντίκι για να σπάει τα νέυρα) ένα panel με auto-hide, Naked, με ένα quicklaunch widget, συμμαζεμένο σε διαστάσεις. Apple dock και πράσινα άλογα... Θα προτείνατε κάτι να προστεθεί/αλλάξει; Σε αυτές τις γραμμές, λίγα και πρακτικά. Στο wallpaper βλέπουμε αυτό Ωραίο... το μόνο που θα πρότεινα θα ήταν να προσθέσεις λίγο μαύρο καμβά στην κορυφή της εικόνας του bg, για να έρθει στα ίσα του σε σχέση με την οθόνη και να μην αφήνει τόσο μεγάλο κενό ανάμεσα στο κάτω μέρος της εικόνας και στην κάτω μπάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίο... το μόνο που θα πρότεινα θα ήταν να προσθέσεις λίγο μαύρο καμβά στην κορυφή της εικόνας του bg, για να έρθει στα ίσα του σε σχέση με την οθόνη και να μην αφήνει τόσο μεγάλο κενό ανάμεσα στο κάτω μέρος της εικόνας και στην κάτω μπάρα έλα ντε, το χα σκεφτεί, αλλά το παράτησα, θα το κάνω τώρα που μου το υπενθύμισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ωραίο wallpaper soturin. pentium 4 1500 Mhz openbox+gkrellm+fbpanel Πρόσφατα αντικατέστησα pcmanfm με thunar. Δεν το περίμενα αλλά είναι αντίστοιχα γρήγορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλό twiner, αν και ο nautilus δεν νομίζω να έπεφτε βαρύς σε ένα τέτοιο μηχάνιμα,εκτός και αν τον δοκίμασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ορίστε και το δικό μου: By achilleasiron at 2009-12-20 FEDORA 12 CONSTANTINE KDE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις