Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 την εμφάνιση των εφαρμογών αλά-windows 7 στο task manager πώς την έκανες; και απαντάω ο ίδιος στον εαυτό μου: DockbarX λέγεται το πρόγραμμα και είναι για Gnome. Για KDE βρήκα το STasks (το βρήκα και στον package manager του Kubuntu) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το sysinfo:/ ειναι, τζαμπα χαρηκα Το οποιο systeminfo ειναι οντως δημιουργημα του (open)suse, δεν υπαρχει σε stable εκδοση ακομα για kde4, και με τις συχνες αλλαγες στο kde4 πολλες φορες δεν χτιζεται καν. To παλιο My computer αν θυμαμαι καλα σε πεταγε στο /media το ιδιο κανει και αυτο απλα σου εχει καποιες εξτρα πληροφοριες Ολοι οι δισκοι ανοιγουν απο το sysinfo:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι το κανω με το tint2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 +1 για το DockbarX Πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varsamakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 και απαντάω ο ίδιος στον εαυτό μου: DockbarX λέγεται το πρόγραμμα και είναι για Gnome. Σωστα. Δεν σε προλαβα. Για οποιον ενδιαφερεται : voila Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σωστα. Δεν σε προλαβα.Για οποιον ενδιαφερεται : voila Κοίτα, κατά κάποιον τρόπο με βοήθησες, γιατί το είδα στο blog της υπογραφής σου. Απλά κατάλαβα ότι σε KDE δεν παίζει, γι' αυτό έψαξα για εναλλακτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) για debian δεν παίζει αυτό? λίγο που έψαξα δεν βρήκα τίποτα. edit ήθελε restart.μια χαρά παίζει. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2009 από johnyboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Απο το νετμπουκακι μου :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Απο το νετμπουκακι μου :-D Πάνω στην ώρα σε βρήκα φίλε μου! Χρησιμοποιείς tucan απ' ότι είδα. Μπορείς να μου πείς τι ρυθμίσεις έχεις βάλει γιατί στο δικό μου αρνείται να κατεβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 τα σπάει! ακούς και ωραίο κομμάτι Μερικές ερωτήσεις: Ζήλεψα θάλω και εγώ το task να μοιάζει με windows 7 Και το άλλο που σου δείχνει ποιο κομμάτι ακούς από ποιο πρόγραμμα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 1. Ειναι το dockbarx. Δες μερικα ποστ πιο πανω και το λινκ του varsamakos 2. CoverGloobus λεγεται αυτο που δειχνει το κομματι κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 1. Ειναι το dockbarx. Δες μερικα ποστ πιο πανω και το λινκ του varsamakos2. CoverGloobus λεγεται αυτο που δειχνει το κομματι κλπ. ok man thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 1. Ειναι το dockbarx. Δες μερικα ποστ πιο πανω και το λινκ του varsamakos2. CoverGloobus λεγεται αυτο που δειχνει το κομματι κλπ. Το docky χρησιμοποιείς;; Εγώ το έβαλα με core duo σε λάπτοπ και πάνω από 2-3 ικονίδια παίζει σε 10-15 fps το πολύ.. Χάλι μαύρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πάνω στην ώρα σε βρήκα φίλε μου! Χρησιμοποιείς tucan απ' ότι είδα. Μπορείς να μου πείς τι ρυθμίσεις έχεις βάλει γιατί στο δικό μου αρνείται να κατεβάσει. καλησπέρα φίλε αρχικά θα πρέπει να έχεις premium account στο rapidshare πχ ( λογικά έχεις ) πας εδώ και επιλέγεις πληροφορίες μετά εκεί βάζεις τα στοιχεία σου και πατάς σύνδεση και μετά αποθήκευση και είσαι οκ απλα κανε και ενα restart το tucan και να δεις αν πρασινίσει δίπλα από τα στοιχεία σου η μεγάλη τελίτσα που έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Το docky χρησιμοποιείς;;Εγώ το έβαλα με core duo σε λάπτοπ και πάνω από 2-3 ικονίδια παίζει σε 10-15 fps το πολύ.. Χάλι μαύρο! δηλαδή εώ που έχω Dual Core με κάρτα γραφικών Intel 256 MB θα στραβώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις