pisio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ Μια ερώτηση όμως. Στο forum λέει να το κάνουμε σε ένα αρχείο αποθήκευση όνομα_αρχείου.perl και να το τρέξουμε μετά με >perl όνομα_αρχείου.perl το κάνω αλλά μου βγάζει <Failed> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 τι wm τρεχεις? kde4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ναί. Το scrpit μήπως είναι για Gnome?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ξανααντεγραψε το απο το πιο πανω μνμ μου. Το διορθωσα νομιζω. Απλα ειχε .kde ενω πρεπει να ειναι .kde4. Τεσπα δες νομιζω θα δουλεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Τέλειος Δούλεψε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varsamakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 wallpaper? please & thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 @pisio @paschalis.m αυτό με το σήμα Ubuntu και τα χαρακτηριστικά του συστήματος στην κονσόλα πώς το έκανες http://jaromil.dyne.org/ http://jaromil.dyne.org/journal/hasciicam.html δες κι αυτά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varsamakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 wallpaper? εδώ : ) .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 την εμφάνιση των εφαρμογών αλά-windows 7 στο task manager πώς την έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 να και το δικο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τι ειναι αυτο το "My computer" εκει? Τι ανοιγει εννοω. Πες μου οτι εγινε σαν το παλιο καλο "My computer" του kde3 και στην αναγκη την κανω για opensuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εδώ : ) .... Thanks .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τι ειναι αυτο το "My computer" εκει? Τι ανοιγει εννοω. Πες μου οτι εγινε σαν το παλιο καλο "My computer" του kde3 και στην αναγκη την κανω για opensuse Ναι μονο που μεσα διχνει κατι τετοιο... πραγματικα το opensuse 11.2 ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου. και εχω δοκιμασει τα παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το sysinfo:/ ειναι, τζαμπα χαρηκα Το οποιο systeminfo ειναι οντως δημιουργημα του (open)suse, δεν υπαρχει σε stable εκδοση ακομα για kde4, και με τις συχνες αλλαγες στο kde4 πολλες φορες δεν χτιζεται καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις