Hlapatsas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Να και το δικό μου. Από Linux mint x64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JesusSuperstar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 απλά δεν μπορώ να διαλέξω `σωστά` χρώματα για το conky. που θα μου πάει θα το βρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Φρεσκο φρεσκο εγκαταστημενο.......... Sabayon 5!!!! Πω πω πω!!! Πολυ χαρηκα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Στην παρακατω εικονα φαινεται ο nautilus να εχει την location bar διπλα στην toolbar. Ξερει κανεις πως γινεται αυτο? http://www.divshare.com/img/9030081-8d0.png Και μια παρακληση. Να βαζετε ολοι μικροτερες εικονες για preview οταν δειχνετε το desktop σας και link σε μεγαλυτερες γιατι ο χρονος που πηρε να φορτωσει αυτη η σελιδα του θεματος μονο ειναι εξωφρενικος. Για να μην μιλησω για το browser που σερνεται. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Στην παρακατω εικονα φαινεται ο nautilus να εχει την location bar διπλα στην toolbar. Ξερει κανεις πως γινεται αυτο? http://www.divshare.com/img/9030081-8d0.png Και μια παρακληση. Να βαζετε ολοι μικροτερες εικονες για preview οταν δειχνετε το desktop σας και link σε μεγαλυτερες γιατι ο χρονος που πηρε να φορτωσει αυτη η σελιδα του θεματος μονο ειναι εξωφρενικος. Για να μην μιλησω για το browser που σερνεται. Ευχαριστω. Κοίταγα μια ώρα την φωτογραφία να καταλάβω τι εννοείς.. και δεν έβλεπα τίποτα! Αλλά.. πολύ σωστή παρατήρηση.. και χρήσιμη εξοικονόμηση χώρου. Ξέρει κανείς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 paschalis.m δώσε μου wallpaper pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 και το φτωχό μου Debian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 @cheq2fire: http://www.vladstudio.com/wallpaper/?squareelephant χρησιμοποιησα το gimp και το εκοψα σε wide διαστασεις (ετσι εδιωξα και την υπογραφη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 @johnyboy Ποιος ειναι αυτος ο μικροσκοπικος media player διπλα στο conky? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 @johnyboyΠοιος ειναι αυτος ο μικροσκοπικος media player διπλα στο conky? Το radio του screenlet είναι και το έκανα μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πάρτε μια εικόνα για Desktop που μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πάρτε μια εικόνα για Desktop που μου αρέσει. σε Ubuntu μπαίνει ; χο χο χο... έχω πολλά ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 σε Ubuntu μπαίνει ; χο χο χο... έχω πολλά ακόμα ΟΧΙ!!! Χτύπα κι' άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις