gega Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 καλά, κάθομαι και θαυμάζω....άλλα πως τα κάνετε αυτά ρε παιδιά;;;; υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός??? τα widgets που βλεπεις (βασικα ενα ειναι :p) ειναι απο το προγραμμα screenlets το κατεβαζεις απο synaptic η μπαρα αριστερα λεγεται cairo-dock ψαξε και θα βρεις πολλους οδηγους για αυτο .. μπορεις και απο το synaptic κατο δεξια ειναι το audacious αυτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- ακομα ενα ΩΡΑΙΟ WALLPAPER http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/computer/linux/linux_14.jpg
tectonator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 φίλε gega ποιον messenger και πιο desktop theme χρησιμοποιείς?
gega Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 φίλε gega ποιον messenger και πιο desktop theme χρησιμοποιείς? messenger χρησιμοποιω το amsn ειναι πολυ καλητερο απο το emesene .... το desktop theme ειναι απο τα ετοιμα που εχουν απο την αρχη τα λινουξ ..βρηκα εκει ενα με ασπρες γραμματοσηρες και το ενα το εκανα μαυρο και το κατω διαφανες
tectonator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 thanks gega βασικά και εγώ το amsn χρησιμοποιώ αλλά θέλω να κάνω το εικονίδιο του (πάνω δεξιά) να φαίνεται σαν τον δικό σου και όχι το αισχρό default
gega Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 thanks gegaβασικά και εγώ το amsn χρησιμοποιώ αλλά θέλω να κάνω το εικονίδιο του (πάνω δεξιά) να φαίνεται σαν τον δικό σου και όχι το αισχρό default ε τοτε κατεβασε αυτο εδω το skin για το amsn http://www.amsn-project.net/getURL.php?id=121 μετα κανε το extract /home/user/.amsn/skins και μετα αλλαξε το skin απο το amsn προσεχε λιγο με τα skins για το amsn γιατι ουτε ziparisma δεν ξερουν να τα κανουν σωστα ... λιγα skins ειναι ok στα υπολοιπα πρεπει να βαλεις ""χερι""
twiner Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 [ATTACH]20509[/ATTACH]Arch + gnome fellow archer paschalis.m, μπορείς να μοιραστείς το εξαίρετο αυτό wallpaper?
markelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο έχουμε και την ip σου τώρα ας κάνουμε μια επίθεση Το δεξί με τις πληροφορίες είναι conky ή widget;
st2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στον κηπο σου ειναι αυτο το δεντρο και το εχεις βγαλει φωτο??? wallpaper please!!!!!! απιστευτη εικονα
DIMITRISG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το θυμάστε το δεντρο του ténéré ; (μερικες δεκαδες ποστ πριν , απο τον poscaman)
tectonator Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το theme για το ρολογάκι please!!! p.s. επίσης η σύγκριση ώρας μεταξύ Καλαμάτας και Καννών όλα τα λεφτά... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις