pisio Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Να και το δικό μου Desktop Archlinux kde 4.2.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Οριστε ενα ακομα δικο μου.......... ετσι γιατι μου ηρθε!!!!!! http://img171.imageshack.us/img171/8265/snapshot11.png :-):-):-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Οριστε ενα ακομα δικο μου.......... ετσι γιατι μου ηρθε!!!!!! http://img171.imageshack.us/img171/8265/snapshot11.png :-):-):-) Ωραία εικονίδια, ειδικά ο firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Thanks man!!!!! Oxygen-Refit 2 - Black Version λεγεται το theme........Δυστυχως δεν το βρικα παλι στο kde-look να σου εδεινα και link!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Βρήκα αυτό για kde και αυτό για gnome :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 και σε ποια σειρά κάθεσαι στο σινεμά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) και σε ποια σειρά κάθεσαι στο σινεμά; :lol: @Poscaman topless linux??? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2009 από markelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 παιδια ετσι ειχα ονομασει το πρωτο δικο μου πισι, καπου πριν 7 χρόνια, από ένα λογοπαίγνιο. απο τότε αν και το εχω αλλαξει 2 φορες, το ιδιο όνομα παιρνει παντα. βεβαια εχω φαει απειρο δουλεμα απο φιλους και συναδελφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Poscaman, πόσες ίντσες οθόνη έχεις και έχει τόσο μεγάλη ανάλυση;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Extended σε δεύτερο μόνιτορ πρέπει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Poscaman, πόσες ίντσες οθόνη έχεις και έχει τόσο μεγάλη ανάλυση;;;; Extended σε δεύτερο μόνιτορ πρέπει να είναι. E ναι δε γίνεται διαφορετικά. όπως είπε ο firewalker είναι. Τέλειο! Μίνιμαλ με conky Η cpu όμως δε φαίνεται καλά, το conky φταίει;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Extended σε δεύτερο μόνιτορ πρέπει να είναι. Poscaman, πόσες ίντσες οθόνη έχεις και έχει τόσο μεγάλη ανάλυση;;;; 2x22 Ιντσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 E ναι δε γίνεται διαφορετικά. όπως είπε ο firewalker είναι. Τέλειο! Μίνιμαλ με conky Η cpu όμως δε φαίνεται καλά, το conky φταίει;... Όχι, είναι έτσι για δύο λόγους: 1. Παίζω απο VMware γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μου επιτρέπουν Linux natively. 2. Τρέχω SQL Developer σε άλλο workspace και τρέχω ένα query. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις