Massiv0r Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) το ειχα δοκιμασει οταν ειχε πρωτοβγει και πραγματικα ητανε πολυ χειροτερο απο το 3.X και ητανε βαρυ και δεν ειχε σχεδον τιποτα,τωρα εαν το φτιαξανε συνχωρεστε με Επεξ/σία 18 Μαΐου 2009 από Massiv0r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Massiv0r μπορείς να μου στείλεις το background; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν μου αρεσει να μοιραζομαι τα αγαθα μου συγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ΟΚ... no problem... και εγώ με την σειρά μου θα σε διαπομπεύσω σε όλο το φόρουμ !!! (θενκς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Φέρε το wallpaper reee...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Χεχε, γαμάτο είναι το άτιμο το ζωάκι. Thanks και από μένα, μπήκε ήδη ως wall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ειδατε ? παλι σας εφτιαξε ο αντρικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Massiv0r εγω θελω το ονομα του font. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Το χω δωσει 2-3 σελιδες πισω... αντε επειδη ξυπνησα κεφατος παρτε κατι ακομα να μοιραστω και εγω κατι για την βοηθεια που ειχα κατα καιρους , να'σαι καλα Dimitrig εκεινο το βραδυ που με'σωσες αλλιως θα τα χα βγαλει =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tecni.art Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ubuntu Linux 9.04 - http://yfrog.com/17screenshotap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ubuntu Linux 9.04 - http://yfrog.com/17screenshotap Και τώρα τι βλέπουμε εδώ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:29 ---------- Επειδή κάποιοι το είπανε λατέρνα, αλλά μάλλον για γούστο άστο καλύτερα. Λατέρνα τίποτα δεν είναι από μόνο του, λατέρνα μπορούμε μόνο εμείς να το κάνουμε. Ο νοών νοείτω Όπως πολύ καλά όλοι βλέπουμε , υπάρχει μία βασική μπάρα κάτω μικρότερη του όλου χώρου, μία μικρή πάνω με συντομεύσεις βασικών προγραμμάτων για να μην τα ψάχνω καθημερινά και 2-3 βασικά plasmoids, ένα για καιρό , για cpu κλπ που θεωρώ βασικά. Η λατέρνα που είναι? εκτός και άν κάποιοι έχουν συνιθίσει την μονοτονία της πατούσας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Να με καμαρώσει και ο dimitrisg επιτέλους βέβαια ακόμα ψάχνομαι με το configuration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 τωρα μαλιστα να χαρω χλιδα KDE4 !!! βαλε το wallpaper weather plasma plugin ! που αλλάζει το wallpaper ανάλογα με τον καιρό με το configuration εχει μεινει τιποτα που δεν εχεις βρει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 τωρα μαλιστα να χαρω χλιδα KDE4 !!! βαλε το wallpaper weather plasma plugin ! που αλλάζει το wallpaper ανάλογα με τον καιρό με το configuration εχει μεινει τιποτα που δεν εχεις βρει ; Να θέλω και να μην έχω βρει όχι, αλλά πιο πολύ σκαλίζω-παίζω με διάφορα. Το weather το θυμήθηκα πριν αλλά έπεφτε η σύνδεση και δεν μπορούσα να το κατεβάσω, ξαναδοκιμάζω τώρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ---------- dpkg: dependency problems prevent configuration of plasma-wallpaper-weather: plasma-wallpaper-weather depends on kdebase-workspace-wallpapers; however: Package kdebase-workspace-wallpapers is not installed. δεν βρίσκω τέτοιο πακέτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δες εδω http://www.kde-look.org:80/content/show.php/Weather+Wallpaper+Plugin?content=102185 έχει και πακετα για ubuntu κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις