elteo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 merci beaucoup!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Kαι το χριστουγεννιάτικο μου desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 chek2fire wallpaper!!! Είναι φοβερό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 δεν μπορώ να θυμηθώ από που το κατέβασα.Εχω φάει τον τόπο γιατί μου το ζητήσανε και σε ένα άλλο forum.Σίγουρα είναι απο το gnome.look η kde.look Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Αν το έχεις στο pc σου σαν αρχείο, κάν' το upload κάπου κ δώσε link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Την μπάρα τύποθ MacOs που την βρίσκουμε; Υπάρχουν πολλά σχέδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν την ανέβασα σωστά αλλά μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ http://img516.imageshack.us/my.php?image=fairytalelz9.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Την μπάρα τύποθ MacOs που την βρίσκουμε; Υπάρχουν πολλά σχέδια; Λέγεται Avant Window Navigator και υπάρχει στο www.getdeb.net. Υπάρχουν διάφορα θέματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αλλά χρειάζεται 3D Effects ενεργοποιημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 λάβετε φαγετε και ενα δεύτερο από μένα ... χμμ... όχι χριστουγεννιατικο και αρκετά σκοτεινο :devil: Wallpaper το elephant skin από Ubuntu (νομίζω). δύο superkaramba 1. eortologion 2.magiSystem V0.2 (αρκετά καστομαρισμενο) το πανω με τις συντομευσεις είναι απλό πανελ icon set είναι τα picons από τον gryphen του PCLinuxOS Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Ποια μπάρα είναι αυτή που την έχεις βάλει στο πάνω μέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 panel πρέπει να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Λέγεται Avant Window Navigator και υπάρχει στο www.getdeb.net. Υπάρχουν διάφορα θέματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αλλά χρειάζεται 3D Effects ενεργοποιημένα. Thanks !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Ποια μπάρα είναι αυτή που την έχεις βάλει στο πάνω μέρος? είναι απλό πάνελ του ΚDE, δεν έιναι μπαρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 thanx chek2fire! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 αυτο το wallpaper το εχω κανει και T-shirt επισης μου αρεσει αυτο μηπως το εχει βρει κανενας (σκέτο το wallpaper) http://www.kde-look.org/content/show.php/Konqueror+Colour+Icon?content=39741 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις