chek2fire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως μετά την εγκατασταση των τελευταίων nvidia driver είχα φοβερή βελτίωση στην απόκριση του kde4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 jim_p με τα 2 τελευταία σου screenshots, μου προκάλεσες μια συμπάθεια για το KDE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tectonator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η πρώτη μου απόπειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η πρώτη μου απόπειρα... Η πρώτη σου απόπειρα και μας βγήκαν τα μάτια icon set και wallpaper παρακαλώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η πρώτη μου απόπειρα... culo-περίπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tectonator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η πρώτη σου απόπειρα και μας βγήκαν τα μάτια icon set και wallpaper παρακαλώ... wallpaper Tα icons είναι από cairo-dock και συγκεκριμένα το neon theme. Το ρολογάκι είναι το γνωστό cairo-clock με το glassy theme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Να και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο ειναι το aMSN?!?! Μπορεις να μου δωσεις το θεμα που χρησιμοποιει? Μαλλον παει καιρος απο τοτε που ειχε εκεινο το αθλιο interface σε tcl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 κι εγω θα ηθελα το desktop αν ειναι ευκολο pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το default του aMSN είναι λίγο άσχημο, ορίστε το δικό μου http://www.mediafire.com/?hmmzg2yinjj και το Desktop: http://www.debianart.org/cchost/people/marcelomendes/marcelomendes_-_Debian_powerfull_and_safe.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 xoxo ευχαριστωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η πρώτη μου απόπειρα... Χαχα... Μου έρχονται διάφοροι συνειρμοί με μια παλιά ατάκα του Γκουσγκούνη, προς μια μπαργούμαν και ένα ρολόι... ΦΟΒΕΡΟ!!! Το dock πιο είναι; EDIT: Άσχετο για το dock, το είχες ήδη απαντήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο ειναι το aMSN?!?!..... ..σε tcl... πάλι tcl/tk χρησιμοποιείται, αλλά η 8.5 έκδοση που έχει πολλές βελτιώσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 debian lenny με kde 4.2 , από ενεργοποιημένα backports για 4.2 ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Κι ένα από Arch linux, πάλι με kde 4.2 φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 οριστε και το τελέυταιο δικό. H screenshot τα εξηγεί όλα. Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις