giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Να και το δικο μου Μήτσο,μου άρεσε που σου ένα έχεις να βλέπεις τον καιρό στην Καλαμάτα και στο άλλο τις Κάννες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ε,πατριδα ειναι αυτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 lol και Καννες σημαινει καλαμια και η Καλαματα απο τα καλαμια πηρε το ονομα της (στην καθαρευουσα ηταν Καλάμαι) αλλα μετα αλλαξε απο την εικονα της Παναγίας της καλομάτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 (η θέα απο το μπαλκονι μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεις να ανεβασεις καπου το wallpaper που χρησιμοποιηεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 http://interfacelift.com/wallpaper_beta/details/1341/heading_west.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 πολυ καλο site το interfacelift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το απλουστερο kde4 που θα μπορουσατε να δειτε! Debian unstable + experimental, kde 4.2, Aya theme, wallpaper με αθλια μεταφραση στα ελληνικα που δεν τη θυμαμαι και φυσικα cowsay. Εβαλα και ενα plasmoid-κερασακι να δειχνει τη χρηση των partitions, μιας και το lcd weather station δεν λεει το σωστο καιρο για το Βολο. Ετσι να μην ειναι γυμνο το desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οριστε και 2 δικες μου...... http://img212.imageshack.us/img212/7256/screenshot2ld9.png http://img516.imageshack.us/img516/7153/screenshot3vo2.png :-):-):-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το κλασικο, ακομα πιο απλο πλεον, kde4 desktop μου με το πεντακαθαρο θεμα Aya και λιγο μεγαλυτερες γραμματοσειρες. Και με fuzzy clock που λεει την ωρα με γραμματα γιατι οι αριθμοι με μπερδευουν Debian sid + experimental, kde 4.2 και απο σημερα... 2.6.28 kernel! Και ασε τους αλλους να περιμενουν το stable. Experimental οσο δεν παει αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 δεν σου σκαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αμα κανω μια λιστα απο τα προβληματα που εχει τωρα το kde4, o xorg 1.5 και τα διαφορα προγραμματα οπως opera 10 και vlc 1, θα γεμισω μια σελιδα. Οποτε το μονο "προβλημα" που εχει τωρα ο 2.6.28 ειναι οτι δεν μπορω να βαλω τα headers του, γιατι λειπει λεει το linux-kbuild-2.6.28. Τριχες δηλαδη. Εδω το kde4 με γραφει στο 50% των ρυθμισεων που κανω και μετα την επανεκκινηση κανει τα δικα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις