ahepas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 καλύτερα τώρα... Screenshot_conkyweather.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahepas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 ξέχασα το conkyrc για όποιον ενδιαφέρεται... myconkyrc.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonine Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 εχω ξεκινησει κ εγω τα linux αυριο λογικα θα σας ανεβασω φωτο. πως μπορω να αλλαξω το μενου? να μην λεει πανω app,places..etc... να ειναι τελειος αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 κατ' αρχάς δεν είναι τα linux, είναι το GNU/linux. Τι εννοείς να είναι αλλιώς? εάν θέλεις πήγαινε με δεξί κλίκ στην πάνω μπάρα και πάτα , προσθήκη κι εκεί θα δεις κανά δυο διαφορετικά μενού, πάτα προσθήκη αφού πρώτα έχεις αφαιρέσει το κλασικό μενού, πάλι με δεξί κλικ>αφάιρεση από τον πίνακα εφαρμογών(πάνω στο εικονίδιο που θέλεις να καταργήσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 τράβηξα και ένα πρόχειρο βιντεάκι με το PDA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 #!CrunchBang Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ομορφουλικο.κι ας μην συμβαδιζει με την υπογραφη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 σε εχασα τωρα.........πως θα μπορουσε να συμβαδιζει με την υπογραφη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 το screenshot ειναι ubuntu,η υπογραφη σου μιλαει για puppy edit:την ειπα τη μ@λ@κι@ μου.... γραψε λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ε υπαρχει και αυτο στο φλασακι για παν ενδεχομενο. χαιρομαι που σου αρεσε (το shot). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 τράβηξα και ένα πρόχειρο βιντεάκι με το PDA απο που πηρες το μονιτορ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 τράβηξα και ένα πρόχειρο βιντεάκι με το PDA Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου ποιο dock είναι αυτό,καθώς και πιο πρόγραμμα/applet(?) δίνει τις πληροφορίες στα δεξιά της οθόνης σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Members Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Το dock είναι ο Avant Window Navigator (awn) και το applet με τις πληροφορίες συστήματος μάααααλον είναι το conky, αλλά το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν το χρησιμοποιώ και δεν είμαι σίγουρος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ,gsarig. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camouflaze Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Να και το δικό μου. Δεν είναι κάτι που παίρνει άριστα σε design αλλά είναι απόλυτα χρηστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις