st2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ακομα το παλευω αλλα διαβαζω και θα τον φτιαξω τον καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 με το χιονι native plugin του KDE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 με το χιονι native plugin του KDE Πολύ ωραίο! Σκέφτομαι να δοκιμάσω KDE. Είχα βάλει παλιά αλλά δεν είχα ασχοληθεί εξονυχιστικά και έμεινα με gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Να και το πρώτο δικό μου! Θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει εκεί που το θέλω αλλά πάει μια χαρά!!!(να ναι καλά το gnome look) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2008 από ge0rge007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ακομα το παλευωαλλα διαβαζω και θα τον φτιαξω τον καιρο Θα βαλετε κανα μεγαλυτερο screenshot ?! Μας βγαινουν τα ματια για να δουμε τις λεπτομερειες Δεν ζουμε στην εποχη της dial-up και της ISDN πλεον !! Κατα τα αλλα (μετα το κραξιμο πες...) ωραιο το εχεις κανει το desktop σου και το conky σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 My Arch Linux: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 εχει δικιο ο ελληνας, γιατι δεν βαζετε τις κανονικες διαστάσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hermes.ubuntu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ubuntu Intrepid Ibex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 thanks a lot γιατι το imageshack οταν πηγα να το ανεβασω ειχε πεσει ο σερβερ και βαριομουν να το περιμενω για το conky ευχαριστω τον paschalis.m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Στοχος μου ειναι να εχω καθαρο KDE 4 !! σαν φανατικος kdeακιας θελω να κραταω τα βασικα χαρακτηριστικά του KDE τα οποια δεν ξερω πως να τα προσδιορισω ακριβως με λογια, θα ελεγα οτι πλησιαζει το oxygen, το μαυρακι ολιγον διαφανες ... κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Στοχος μου ειναι να εχω καθαρο KDE 4 !! σαν φανατικος kdeακιας θελω να κραταω τα βασικα χαρακτηριστικά του KDE τα οποια δεν ξερω πως να τα προσδιορισω ακριβως με λογια, θα ελεγα οτι πλησιαζει το oxygen, το μαυρακι ολιγον διαφανες ... κλπ Ωραίο καθαρό και η αντίθεση μαύρου-πράσινου είναι μούρλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ubuntu Intrepid Ibex Πρεπει να σου αρεσει πολυ η θαλασσα εσενα Ωραιο ειναι, αν και οχι του γουστου μου. Ειμαι των σκοτεινων themes περισσοτερο. Στοχος μου ειναι να εχω καθαρο KDE 4 !! σαν φανατικος kdeακιας θελω να κραταω τα βασικα χαρακτηριστικά του KDE τα οποια δεν ξερω πως να τα προσδιορισω ακριβως με λογια, θα ελεγα οτι πλησιαζει το oxygen, το μαυρακι ολιγον διαφανες ... κλπ Nice! Αυτο το πρασινακι παει πολυ στα pcs ρε γμτ ή κανω λαθος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 γιατι εχεις σβησει το ονομα του localhost ;;;;;; αααααα σ επιασα κατι εχεις κανει φαινεται χμμμμ -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 06 : 11 : 13----- Ωραίο καθαρό και η αντίθεση μαύρου-πράσινου είναι μούρλια επίσης το μπλε ειναι στα official χρωματα του kde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Να και μερικές δικές μου dealer μπορείς να μου πεις ποια icons χρησιμοποιείς; Ωραίο desktop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις