spoonman69 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Υστερα απο αρκετα πειραματα, τελικα η gnome εκδοση της mandriva 2009 ειναι ετη φωτος μπροστα απο οτιδηποτε αλλο... Εδω σε μια προσπαθεια να την κανω ακομα πιο ομορφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδες εχω προβλημα με το να αλλαξω το θεμα ? δηλαδη με emerald αλλαζω το θεμα αλλα η αλλαγη πιανει μονο στο πανω μερος το παραθυρων δηλαδη στην μπαρα που εχει για ελαχιστοποιηση κλπ τα αλλα μενουν ιδια π.χ. και η πανω και η κατω μπαρα γιατι?? http://vistakiller.blogspot.com/ με τον οδηγο αυτο πηγα που ειναι για compiz αλλα λεει και για τα θεματα ο κυβος δουλευει τελεια ubuntu 8.10 (ati) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Υστερα απο αρκετα πειραματα, τελικα η gnome εκδοση της mandriva 2009 ειναι ετη φωτος μπροστα απο οτιδηποτε αλλο...Εδω σε μια προσπαθεια να την κανω ακομα πιο ομορφη εσυ φιλε μου εχεις εμφυτο ταλεντο να γινεις desktop decorator !! (θα βγει νεο επαγγελμα) αντε να σε προσλαβει και η canonical να τους φτιαξεις και λιγο το ubuntu desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 εσυ φιλε μου εχεις εμφυτο ταλεντο να γινεις desktop decorator !! (θα βγει νεο επαγγελμα) αντε να σε προσλαβει και η canonical να τους φτιαξεις και λιγο το ubuntu desktop Χαχα, μια χαρα μου ακουγεται το desktop decorator!Πρεπει να το πατενταρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 καπως ετσι δειχνει το δικο μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 να και το δικο μου, με enlightenment.. αν καταφερω και ξαναβρω το tray που εχασα σημερα καλα θα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 fluxbox mint?? η μπαρα ?? πως το εκανες??? και πως την εβαλες πανω??? screenlets??? βοηθηστε εναν newbi να σηκωσει μια εικονα σε αυτο το ποστ (θα σας την αφιερωσω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αυτα ειναι desktops! Τι kde με windows look και gnome με mac look? @paschalis.m: Η μπαρα πανω ειναι wbar? @sivnik: Αυτη η "μπαρα" στο πλαι τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 απο τα shelves του enlightenment ειναι. Δεν ειναι κατι παραπανω... με modules: clock, calendar, weather, cpu, mem, net, trash... @st2: για να σηκωσεις εικονα μπορεις κατευθειαν απο εδω, πατας για ολοκληρωμενη απαντηση, ή μπορεις να την ανεβασεις σε καποιο σιτε που ειναι για αυτη τη δουλεια πχ imageshack.gr και μετα να βαλεις το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το mint fluxbox ειναι καταπληκτικο. προσπαθω να πεισω κανενα να το δοκιμασει αλλα δεν............τεσπα. ναι ειναι wbar (λεπτομερειες εχω γραψει εδω: http://www.linuxformat.gr/?q=forum/wbar-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82) αυτο αριστερα στο shot του sivnik ειναι widgets του enlightment αν καταλαβα καλα. αν καποιος θελει περαιτςερω λεπτομερειες ευχαριστως να του τις δωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 μολις βρηκες θα το βαλω και εγω το μιντ θα το δοκιμασω wbar πρεπει να βγαλεις το compiz??? gOS gadgets το ξερετε?το εχετε δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 τιποτα σπουδαιο το gos. το δοκιμασα και δεν λεει και πολλα. ασε που εχω διαβασει οτι εχει πολλα bugs. οχι το wbar δεν απαιτει compiz. αλλωστε με το fluxbox δεν μπορεις να εχεις compiz (στο λεω για να το ξερεις πριν το βαλεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 σε ubuntu 8.10 compiz σε αλλο μηχανημα θελω να την δοκιμασω paschalis.m ξερεις κανενα οδηγο για themes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το mint fluxbox ειναι καταπληκτικο. προσπαθω να πεισω κανενα να το δοκιμασει αλλα δεν............τεσπα.ναι ειναι wbar (λεπτομερειες εχω γραψει εδω: http://www.linuxformat.gr/?q=forum/wbar-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82) αυτο αριστερα στο shot του sivnik ειναι widgets του enlightment αν καταλαβα καλα. αν καποιος θελει περαιτςερω λεπτομερειες ευχαριστως να του τις δωσω. Εμένα με πείθεις πάντως. Το θέμα είναι αν θα αναγνωρίσει την ATI Mobility HD2600. Μέχρι τώρα μόνο το Mandriva την έχει παλέψει. Αν και χλωμό το βλέπω γιατί και το Mint με gnome μπαίνει σε γραφικό περιβάλλον αλλά με artifact. Ίσως αν κάνω install με τα artifact και μετά βάλω driver με Envy να δουλέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Οταν λες οδηγό εννοείς να φτιάξεις δικό σου theme ή γενικά πως να κάνει customize;(πχ πως να αλλάξεις theme,icons,metacity κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις