firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωρίζατε ότι το X protocol παρέχει τη δυνατότητα στις εφαρμογές να ζητάνε ρυθμίσεις μέσα από τον X server; Αυτό γίνεται με τη μορφή των λεγόμενων X Resources, ώστε να μη χρειάζονται χωριστά αρχεία ρυθμίσεων για τις απλές Χ εφαρμογές. Το ~/.Xdefaults είναι το αρχείο τέτοιων ρυθμίσεων που διαβάζει ο X-Server όταν μια εφαρμογή ζητήσει X Resources. Δείτε τη manpage του urxvt για να πάρετε μια ιδέα του τι επιλογές υποστηρίζονται και πως γράφονται στη μορφή του .Xdefaults. Εγώ το ήξερα, θέλω καλό βαθμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Στο .Xdefaults είναι αυτό που ψάχνεις, π.χ.: > URxvt*font: xft:DejaVu Sans Mono:pixelsize=13 Και λίγη ιστορία: Γνωρίζατε ότι το X protocol παρέχει τη δυνατότητα στις εφαρμογές να ζητάνε ρυθμίσεις μέσα από τον X server; Αυτό γίνεται με τη μορφή των λεγόμενων X Resources, ώστε να μη χρειάζονται χωριστά αρχεία ρυθμίσεων για τις απλές Χ εφαρμογές. Το ~/.Xdefaults είναι το αρχείο τέτοιων ρυθμίσεων που διαβάζει ο X-Server όταν μια εφαρμογή ζητήσει X Resources. Δείτε τη manpage του urxvt για να πάρετε μια ιδέα του τι επιλογές υποστηρίζονται και πως γράφονται στη μορφή του .Xdefaults. Σ'ευχαριστώ! Problem solved! Τσέκαρα και το man page του tcsh και έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για να πειραματιστείς. Πολύ καλό... Thanx και πάλι και τους δυό σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Να και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 nice wallpaper, και αν και δεν συμπαθώ καθόλου το gnome του ταιριάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 είπα να ξαναποστάρω και γω εδώ μετά από καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Linux Mint Elyssa Fluxbox Thunar Conky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Linux Mint Elyssa Fluxbox Thunar Conky πανεμορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 to ubuntaki μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 πανεμορφο ειναι.. μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για το theme? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeXx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα πρόχειρο configuration του Xmonad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 to ubuntaki μου. ποιo theme έχεις; link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 giannis12a μπορείς να ανεβάσεις καπου τις εικόνες που έχεις στα desktop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 giannis12a μπορείς να ανεβάσεις καπου τις εικόνες που έχεις στα desktop? Αν εννοείς τα wallpapers, με μια επιφύλαξη, μάλλον τα έχει πάρει από εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 theme, είναι το tabe. και για wallpapers γενικώς φευγάτα εδώ -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 08 : 57 : 41----- εάν κάποιος θέλει και το icon theme. δεν έχετε παράπονο έτσι? τα έδωσα όλα τα όπλα που είχα "κρυφά":-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 εγω κανενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις