snowflake99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και αυτό το εργαλείο που σε βοηθάει να φτιάξεις custom bash prompt πολύ εύκολα. 5
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Ξερει κανεις ποιο εινια αυτο το πανελ εδω https://distrowatch.com/images/slinks/mabox.png
htaccess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 52 minutes ago, jim_p said: Ξερει κανεις ποιο εινια αυτο το πανελ εδω https://distrowatch.com/images/slinks/mabox.png To screenshot είναι από mabox linux με tint2. https://maboxlinux.org/users-guide/introduction-to-mabox-linux-desktop
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Και μενα για tint2 μου εκανε επειδη κανουν μπαμ οι στρογγυλεμενες ακρες του, αλλα αυτο το μενου με ξεγελασε. Ειναι λεει jgmenu που το ακουω πρωτη φορα. 1
jemadux Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο)  μετα την αναβαθμιση του kde ... ναι εχω το default θεμα . και ψαχνω κατι καινουργιο ... επίσης αναβαθμισα την μνημη ραμ του υπολογιστή μου ... απο 8 G σε 16G Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από jemadux 5
jemadux Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 update . πηγα σε xfce ... γενικά λεω να μεινω στο xfce ... γενικα το ιδιο hardware χρησιμοποιοιω γενικά το wallpapper το βρήκα εδώ 8
jemadux Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 ηθελα να ξεφορτωθω το desktop enviroment και προτιμήσα να βαλω το dwm οπως το εχει καενι ο luke smith 6 1
rhtoras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 18 ώρες πριν, jemadux είπε ηθελα να ξεφορτωθω το desktop enviroment και προτιμήσα να βαλω το dwm οπως το εχει καενι ο luke smith Να σαι καλά φίλε... 2 σχόλια από εμένα: 1. Πόση μνήμη ram / πόρους καταναλώνεις με αυτό setup ? 2. Εχεις δοκιμάσει κάποιο meta distro όπως π.χ Bedrock Linux που ενώνεις κομμάτια από διαφορετικές διανομές μεταξυ τους ή Spark Linux που είναι meta distro βασισμένο στο arch ? 2
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Είχα προσπαθήσει και εγώ την μετάβαση και ενώ μου αρέσει πολύ σαν ιδέα δεν είχα την διάθεση να μάθω ένα κάρο short cuts Στο μέλλον θα το δοκιμάσω πάλι 23 ώρες πριν, jemadux είπε ηθελα να ξεφορτωθω το desktop enviroment και προτιμήσα να βαλω το dwm οπως το εχει καενι ο luke smith 3
nick0lis Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, jemadux είπε ηθελα να ξεφορτωθω το desktop enviroment και προτιμήσα να βαλω το dwm οπως το εχει καενι ο luke smith Διάκριτο και όμορφο, το προσπάθησα χωρίς αποτελέσματα δεν θυμάμαι τα πλήκτρα και το παράτησα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από nick0lis 3
jemadux Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2021 στις 6:00 ΜΜ, rhtoras είπε Να σαι καλά φίλε... 2 σχόλια από εμένα: 1. Πόση μνήμη ram / πόρους καταναλώνεις με αυτό setup ? 2. Εχεις δοκιμάσει κάποιο meta distro όπως π.χ Bedrock Linux που ενώνεις κομμάτια από διαφορετικές διανομές μεταξυ τους ή Spark Linux που είναι meta distro βασισμένο στο arch ? αμα εισαι artix ειναι ενταξει .. γυρω στα 400 MB ... αλλα προεσεξε ποιο shortcut θα βαλεις για αλλαγη γλωσσας με systemd πιανει περισσοτερο προσωπικα πλεον ως shotcut εβαλα τα δυο shftis Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από jemadux 1
mphxths Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @nick0lis KDE Plasma διαβαζω , openbox βλεπω ... τι φαση ? Περα απο αυτα , δυο πραγματα μου χτυπανε ασχημα 1. Hostname - βαλε hostname 2. Καρτα γραφικων... gt 1030 ? really ? Σε αλλα νεα η fedora εβγαλε i3 spin ... για ψησου ! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από mphxths
nick0lis Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε @nick0lis KDE Plasma διαβαζω , openbox βλεπω ... τι φαση ? Περα απο αυτα , δυο πραγματα μου χτυπανε ασχημα Και τα δύο έχω, δοκιμές κάνω στο openbox. 1 ώρα πριν, mphxths είπε 1. Hostname - βαλε hostname Συνήθως δεν βάζω, βαριέμαι. 1 ώρα πριν, mphxths είπε 2. Καρτα γραφικων... gt 1030 ? really ? Ναι, δεν παίζω παιχνίδια. 1 ώρα πριν, mphxths είπε Σε αλλα νεα η fedora εβγαλε i3 spin ... για ψησου ! Nα σπάσω το πληκτρολόγιο ; Ξεχνώ τους συνδυασμούς και τριπλό πατάω άλλα αντ’ άλλων. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από nick0lis
nick0lis Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Από τα πιο φιλικά θεωρώ το awesome, έρχεται περίπου έτοιμο με panel και menu system, προσθέτεις το nitrogen (wallpapers) και το obconf (style επιλογές παράθυρα) και ξεκινάς. Οποιος θέλει παραπάνω παραμετροποίηση ανοίγει το lua.rc αφού το έχει αντιγράψει στο home και προσθέτει ότι αγαπά. Τα υπόλοιπα wm’s σε βάζουν σε μαύρη οθόνη και θέλουν από το μηδέν φτιάξιμο. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από nick0lis 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις