nick0lis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από nick0lis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShevaGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για αυτούς που τους αρέσουν τα futuristic και neon. Highly customizable etc Παίζω όταν έχω ελεύθερο χρόνο με τέτοιες βλακείες. Το έκανα σε ubuntu μηχάνημα ενός φίλου το συγκεκριμένο. Όσοι έχετε arch μπορείτε να βρείτε τον Compositor στο AUR. Θα σας πάρει λιγότερο χρόνο από το να το κάνετε build σε ubuntu όπως έκανα εγώ. Παίζει και ο απλός picom αλλά το blur είναι σκατένιο για όποιον ενδιαφέρεται. Building software sometimes is fun anyways. Terminal: Alacritty WM: Qtile Compositor: jonaburg/picom Application Run/Window Switcher: Rofi Notifications: Rofi python wrapper Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από ShevaGR 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Updated από Ubuntu σε PoPOs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) KDE-plasma, Krohnkite Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από nick0lis 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duneka Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, nick0lis είπε KDE-plasma, Krohnkite ncie, καιρος ηταν να γραφτει ενα σωστο wm script για DEs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) έχω αρκετό καιρό i3 με plasma, τι περισσότερο προσφέρει αυτό? μονο το minimize βλέπω με μια γρήγορη ματιά οτι μου λείπει ας πούμε Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από warlock9_0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δεν ξέρω αν προσφέρει περισσότερα, δεν έχω δοκιμάσει ι3-plasma να σου πω διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnzoro750 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Γενικα οι tiling window managers βολευουν όντως πιο πολύ; Ποιον προτείνετε για πρώτη δοκιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, johnzoro750 είπε Γενικα οι tiling window managers βολευουν όντως πιο πολύ; Ποιον προτείνετε για πρώτη δοκιμή; Ναι , αν εισαι οπισθοδρομικος και δεν γουσταρεις μια βλακωδη ανακαλυψη που ακουει στο ονομα "ποντικι"...βολευουν Απο την αλλη αν εισαι προγραμματιστης (ή χακερ )και θες να ακολουθεις την μοδα που λεει "μην σηκωνεις το χερι απο το πληκτρολογιο"...οι tiling window managers ειναι για σενα Προσωπικα αν δεν μπορω να κανω resize ενα παραθυρο επιτοπου τραβωντας το απο την γωνια και πρεπει να παλευω με shortcuts και μαλακιες...δεν βολευομαι με την καμμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 προσωπικά σε laptop 13αρια που σχεδόν ποτέ δεν έχω ποντίκι με βολεύει άπειρα, τα shortcuts τα συνηθίζεις πολύ γρήγορα στο desktop δεν έχω βάλει ακόμα, είμαι με kwin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnzoro750 είπε Γενικα οι tiling window managers βολευουν όντως πιο πολύ; Ποιον προτείνετε για πρώτη δοκιμή; Υπάρχουν κάμποσοι να δοκιμάσεις στην αρχή θα σου φανούν δύσκολοι. 2 ώρες πριν, mphxths είπε Ναι , αν εισαι οπισθοδρομικος και δεν γουσταρεις μια βλακωδη ανακαλυψη που ακουει στο ονομα "ποντικι"...βολευουν Απο την αλλη αν εισαι προγραμματιστης (ή χακερ )και θες να ακολουθεις την μοδα που λεει "μην σηκωνεις το χερι απο το πληκτρολογιο"...οι tiling window managers ειναι για σενα Προσωπικα αν δεν μπορω να κανω resize ενα παραθυρο επιτοπου τραβωντας το απο την γωνια και πρεπει να παλευω με shortcuts και μαλακιες...δεν βολευομαι με την καμμια. Εμείς έχουμε και μια ηλικία λογικό να μην μας βολεύουν, οι νεολαίοι έχουν για κάθε χέρι ένα πληκτρολόγιο και για κάθε μάτι μια οθόνη Πέραν της πλάκας υπάρχει ρύθμιση να αυξομειώσεις τα παράθυρα με το ποντίκι. Παρά την διαφορετικότητα το tiliwindow είναι πιο καθαρό και άμεσο στο μάτι, αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από nick0lis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nick0lis είπε Παρά την διαφορετικότητα το tiliwindow είναι πιο καθαρό και άμεσο στο μάτι, αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Εγω αποκομισα οτι ενοιωθα αναπηρος όποτε δοκιμασα tiling window manager. Δεν ξερω τι κανουν οι νεοι , αλλα εγω μεγαλωσα με dos (ok ακυρο αυτο ) και ολα τα windows με την σειρα.. η ανακαλυψη του ποντικιου...να σερνεις , να κλικαρεις , να κανεις διαφορες μαλακιες με αυτο τελοσπαντων , ειναι κατ'εμε η δευτερη μεγαλυτερη ανακαλυψη του ανθρωπινου ειδους , υπολειπομενη μονο αυτης της coca cola Το να βγαινει κατι και να σου λεει , ακυρο το ποντικι , παλεψε με keyboard shortcuts , ειναι σαν να πετας κουταλια και πηρουνια και να τρως με τα chopsticks..θα κανεις την δουλεια σου , αλλα οχι τοσο ευκολα και γρηγορα οσο με τα κουταλοπηρουνα Τεσπα , περι ορεξεως βεβαια... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Συμφωνώ, το ίδιο ένιωσα. Αν τα βρούμε με το ποντίκι θα το κρατήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcd313 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Εγω αποκομισα οτι ενοιωθα αναπηρος όποτε δοκιμασα tiling window manager. Δεν ξερω τι κανουν οι νεοι , αλλα εγω μεγαλωσα με dos (ok ακυρο αυτο ) και ολα τα windows με την σειρα.. η ανακαλυψη του ποντικιου...να σερνεις , να κλικαρεις , να κανεις διαφορες μαλακιες με αυτο τελοσπαντων , ειναι κατ'εμε η δευτερη μεγαλυτερη ανακαλυψη του ανθρωπινου ειδους , υπολειπομενη μονο αυτης της coca cola Το να βγαινει κατι και να σου λεει , ακυρο το ποντικι , παλεψε με keyboard shortcuts , ειναι σαν να πετας κουταλια και πηρουνια και να τρως με τα chopsticks..θα κανεις την δουλεια σου , αλλα οχι τοσο ευκολα και γρηγορα οσο με τα κουταλοπηρουνα Τεσπα , περι ορεξεως βεβαια... Καλά, δεν το έχω φιλοσοφήσει ιδιαίτερα, αλλά συμφωνώ και εγώ οτι με την ελάχιστη προσπάθεια που τους έδωσα δεν τρελάθηκα με την ευκολία (δυσκολία) των tiling WMs. Κάτι αντίστοιχο έχω παρατηρήσει και με τον vi/vim. Κάνω μέν τη δουλειά μου πια, αλλά δεν είμαι πιο παραγωγικός από ότι με ένα καλό graphics text editor και δεν έχω την υπομονή να μάθω όλα τα χρήσιμα κόλπα τους για να δώ το φοβερό αποτέλεσμα που υπόσχονται διάφοροι. Το πιο ενδιαφέρον που βρήκα σε tiling WMs (τότε που το ήθελα γιατί τώρα δεν το θέλω πια) ήταν οτι με τον Xmonad μπορείς να έχεις σε μια οθόνη ανοιχτό ένα desktop workspace, και στη δεύτερη ένα άλλο. Σε κανέναν άλλο WM δε βρήκα τότε υποστήριξη για αυτό το ενδιαφέρον feature (όλοι οι άλλοι υποστηρίζουν μόνο το να βλέπεις πάντα το ίδιο workspace και στα δύο screens). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από jcd313 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις