Hambos19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Arch XFCE BSPWM Alacritty terminal NNN file manager Polybar Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από Hambos19 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, mphxths είπε @rearshooter Αδελφε , πιο κουραστικη γραμματοσειρα απο αυτη που εχεις εκει στο archlinux , δεν παιζει να υπαρχει , το λεω ηρεμα και με αγαπη Το Debian μου αρεσει περισσοτερο , οπτικα. Γιατι το dual boot ? To debian ειναι το stable ? Γιατι βλεπω 4.x kernel και μου ρθε ενα σοκ καπως Διότι το ένα το χειρίζεται άλλος και το άλλο εγώ...(και τα 2 εγώ τα ρυθμίζω).Ναι είναι debian stable!Όσο για την γραμματοσειρά είναι όντως κουραστική(μου το έχουν πει κι άλλοι)αλλά εμένα οι aka acid gr μου αρέσουν! http://www.aka-acid.com/fonts.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Hambos19 είπε Arch XFCE BSPWM Alacritty terminal NNN file manager Polybar ωραίο setup μπορούμε να χουμε polybar config; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, the other one είπε ωραίο setup μπορούμε να χουμε polybar config; https://pastebin.com/8xaeDzZr 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snowflake99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 22/11/2020 στις 2:33 ΜΜ, nick0lis είπε Πολύ όμορφο setup αλλά πρέπει λίγο να https://youtu.be/O4irXQhgMqg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duneka Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Manjaro bspwm Tilix 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snowflake99 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) cursed images Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από snowflake99 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnzoro750 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιστροφη σε linux μετα απο καιρο. Ολα τρεχουν αψογα, ακόμα και το FL Studio με χαμηλο latency. Γενικα ευχαριστημενος προς το παρον με Manjaro Edit: Το Insomnia βλεπω χαλαει αρκετα την αναλυση και για αυτο το blur φαινεται καπως χειρότερα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από johnzoro750 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, johnzoro750 είπε Επιστροφη σε linux μετα απο καιρο. Ολα τρεχουν αψογα, ακόμα και το FL Studio με χαμηλο latency. Γενικα ευχαριστημενος προς το παρον με Manjaro Edit: Το Insomnia βλεπω χαλαει αρκετα την αναλυση και για αυτο το blur φαινεται καπως χειρότερα Ωραίος φίλε. Χρησιμοποιούσα το εν λόγω πρόγραμμα από εποχές 2002. Εσύ το τρέχεις με το playonlinux ή πως το τρέχεις στο manjaro σου ? Υποθέτω είναι crackαρισμένο ή το έχεις ® ? Ευχαριστώ... edit. είδα οτι το τρέχεις μέσω wine... τρέχει ομαλά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetroStar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Στις 20/11/2020 στις 12:04 ΠΜ, rearshooter είπε Σε φορητο 11+ ετών που βάζει κάτω οτιδήποτε κυκλοφορεί σήμερα κάτω από 500Ε. Το βλέπουν εν δράση και "ζηλεύουν"..Κάποιοι ψήνονται και δοκιμάζουν διανομές...Τα αγαθά όμως με κόπο αποκτιούνται...! Αυτό ονομάζεται... LINUX POWER Δύο λειτουργικά (dual boot) ΑΡΚ με lxqt/openbox Ντέμπιαν με xfce/xfwm Ωραίο dock, τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnzoro750 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rhtoras είπε Ωραίος φίλε. Χρησιμοποιούσα το εν λόγω πρόγραμμα από εποχές 2002. Εσύ το τρέχεις με το playonlinux ή πως το τρέχεις στο manjaro σου ? Υποθέτω είναι crackαρισμένο ή το έχεις ® ? Ευχαριστώ... edit. είδα οτι το τρέχεις μέσω wine... τρέχει ομαλά ? Νομιμα το εχω και ναι, τρεχει υπερβολικα ομαλα. Σαν να ειμαι σε windows και με latency ακομα μικροτερο απο αυτα αν σεταρεις καλα το Jack οπως και εκανα. Χρησιμοποιω wine. Edit: Στην προσφατη αναβαθμιση (Πριν 2 μέρες) το τελευταιο version δεν ανοιγει. Με έναν τυπο το καναμε debug και βρηκαμε ενα Bug στο wine. Εχω κανει submit το patch στο wine αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει γινει review ακόμα οπότε αν εισαι σε Arch Linux (Η οτιδήποτε με Pacman) και θες να το δοκιμάσεις εχω ενα ετοιμο patchαρισμένο wine. Γραψε αν ενδιαφέρεσαι να το στειλω Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από johnzoro750 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Είπα να στολίσω... xfce4 με εικονίδια ukui και θέμα Cinnamox-Rosso-Cursa 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις