NullScan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 nullscan, αυτο που εχεις στα δεξια για stats κλπ πoιο ειναι? Εψαχνα να το βρω.. Λέγεται conky.
poscaman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σου και σενα! που ειναι screenshot?
jim_p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παρτε και μια απο μενα. Debian testing + Gnome + "Shiftie July Redmond" theme + "Powered" icons + Wbar + Audacious + μια Bentley Continental GT καποιου φτωχου Σαουδαραβα @Nullscan: αυτο που βλεπω ειναι openbox (?) + tint + wbar + conky
NullScan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @Nullscan: αυτο που βλεπω ειναι openbox (?) + tint + wbar + conky Ναί, αυτά είναι + urxvt με tcsh και screen . Τα υπόλοιπα (irssi, mutt, vim) που θα μπορούσαν να έχουν ενδιαφέρον είναι στο 2ο desktop που δεν έβγαλα screen (τέτοιες ώρες χθές, τέτοια λόγια). Φυσικά όλα μου τα configs είναι στην διάθεση όποιου τα ζητήσει
poscaman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 απορια: εχω 2 οθονες με 2 διαφορετικους Χ.θελω το conky να τρεχει στη δευτερη οθονη.αυτο γινεται απο ρυθμιση του conky η του xorg.conf? ευχαριστω
poscaman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 03:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8500 GT (rev a1) ευχαριστω
Godfath3r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναί, αυτά είναι + urxvt με tcsh και screen .Τα υπόλοιπα (irssi, mutt, vim) που θα μπορούσαν να έχουν ενδιαφέρον είναι στο 2ο desktop που δεν έβγαλα screen (τέτοιες ώρες χθές, τέτοια λόγια). Φυσικά όλα μου τα configs είναι στην διάθεση όποιου τα ζητήσει Αν μπορούσες να μου στείλεις τα config για την κονσόλα... Πολύ μ'άρεσε έτσι όπως την έχεις φτιάξει.
NullScan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέσα στο zip είναι τα αρχεία: .Xdefaults Ρυθμίσεις για το urxvt (terminal emulator) .screenrc Ρυθμίσεις για το πρόγραμμα screen (multiple tabs etc) .tcshrc Ρυθμίσεις για το tcsh (shell) Τα configuration αρχεία δεν είναι εξ' ολοκλήρου δικά μου έχω μαζέψει κομμάτια από εδώ και από εκεί και έχω προσθέσει και τα δικά μου. configs.zip
Ventrix Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 απορια: εχω 2 οθονες με 2 διαφορετικους Χ.θελω το conky να τρεχει στη δευτερη οθονη.αυτο γινεται απο ρυθμιση του conky η του xorg.conf? ευχαριστω Για πιο λόγο να θέλει κάποιος 2 διαφορετικούς X;
alkisg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 NullScan, δεν ανεβάζεις και το conky.conf; Μου άρεσε αλλά όταν κάνω κλικ στο desktop εξαφανίζεται (του έχω βάλει own_window_type desktop). edit: ΟΚ, βρήκα αυτό και όλα εντάξει.
johnykim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κατέβασα το conky απο το synaptic.Πως το τρέχω?
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για πιο λόγο να θέλει κάποιος 2 διαφορετικούς X; δε με βολευει το Xinerama
Προτεινόμενες αναρτήσεις