snowflake99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, becoming_I είπε Link για το wallpaper please. Ορίστε. Κι εγώ το έχω κλέψει 1
nick0lis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε πεντιουμ τέσσερα το έβαλες ; Ανέβασε στο postimage.org και κάνε copy το url στην εισαγωγή άλλων μέσων. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από nick0lis
mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, nick0lis είπε Σε πεντιουμ τέσσερα το έβαλες ; Σε VM με 4 πυρηνες με τον επεξεργαστη που φαινεται στο σκρινσοτ.
RTW4ever Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, mphxths είπε Σε VM με 4 πυρηνες με τον επεξεργαστη που φαινεται στο σκρινσοτ. Με τόσες χιλιάδες ποστ και εσύ και δεν ξέρεις να ανεβάσεις μια φωτό;
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, nick0lis είπε Ανέβασε στο postimage.org και κάνε copy το url στην εισαγωγή άλλων μέσων. Ωραιος αδελφε , την προσθεσα. Διανομη της υπομονης , τουλαχιστον με τους 4 πυρηνες σε VM. Εχει κατι ωρες που compile-αρει chromium... 1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε Με τόσες χιλιάδες ποστ και εσύ και δεν ξέρεις να ανεβάσεις μια φωτό; Παραπλανητικος ειναι ο αριθμος των ποστς. Τα μισα ειναι απαντησεις στις τρολλιες του τρολ 1
RTW4ever Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Ωραιος αδελφε , την προσθεσα. Διανομη της υπομονης , τουλαχιστον με τους 4 πυρηνες σε VM. Εχει κατι ωρες που compile-αρει chromium... Παραπλανητικος ειναι ο αριθμος των ποστς. Τα μισα ειναι απαντησεις στις τρολλιες του τρολ Αυτό να μου πεις!!
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Aκυρο , δεν compile-αρα chromium τοσες ωρες..αλλα το lsd..ενα utility του κωλου που τραβαει κατι rust και κατι κερατα που φαγανε ωρες για compiles...και δεν εχει ουτε καν τραβηξει τα σωστα fonts το lsd...πφφφ
mobinmob Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @mphxths Έκανες build rust+cargo για να χτίσεις το lsd; Οι διανομές τα πακετάρουν συνήθως και αν κάποια δεν τα έχει (ή θέλεις νεώτερη έκδοση)υπάρχει το rustup... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από mobinmob
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, mobinmob είπε Έκανες build rust+cargo για να χτίσεις το lsd; Εγω το lsd ηθελα. Αυτο τραβηξε αυτα που χρειαζοταν Πληροφορηθηκα οτι παιζει rust-bin και θα ηταν πιο συντομη η δουλεια αν το ειχα περασει εκ των προτερων. Που να φανταζομουν οτι θα τραβηξει τοσο η δουλεια με το rust και οποια αλλη μαλακιτσα τραβηξε Ενταξει δοκιμες κανω σε VM να δω πως παιζει το gentoo , ποσο τραβανε τα compiles διαφορων πακετων κλπ...
dancer_69 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Και για να ξαναμπούμε στο θέμα: arch linux με cinnamon. 4
snowflake99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, dancer_69 είπε arch linux με cinnamon Αχ, Cinnamon. Ωραίες εποχές. Δεν ήταν το πρώτο DE που χρησιμοποίησα αλλά ήταν το πρώτο που ερωτεύτηκα. Δοκίμασε το ίδιο ακριβώς setup και με τα εικονίδια Mint-Y-Dark (αν θυμάμαι καλά). Κατά τη γνώμη μου τα ωραιότερα. 1
ConstantineP Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, dancer_69 είπε Και για να ξαναμπούμε στο θέμα: arch linux με cinnamon. Πολυ ωραιο, αλλα δειξε ρε σι και τον nemo και το μενου πως δειχνει, ποια icons και ποιο gtk theme χρησιμοιποιεις
dancer_69 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @jim_p Όχι, του cinnamon ειναι κι αυτό. Τα εικονίδια είναι "Micos-big-sur-night", κουμπια Adwaita και θέμα windows 10. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από dancer_69 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις