fearless Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αλλο ενα Plasma Kvantum Theme: Mojave-dark Global Theme: McMojave Plasma Style: McMojave Icons: McMojave cicle-dark Application Style: Kvantum Window Decorations: McMojave-1.5x Κατω πανελ: Latte Dock v0.9 Κατω μενου: Tiled Menu Στο Window Decorations εχει πεσει λιγο επεξεργασια στο αρχειο: /home/dimitris/.local/share/aurorae/themes/McMojave-1.5x/McMojave-1.5xrc για να δειχνει το παραθυρο χωρις προβλημα στα Borders: Οι τιμες που εχω ειναι αυτες: PaddingTop=7 PaddingRight=14 PaddingLeft=14 McMojave-1.5xrc Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από fearless 4
rearshooter Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, fearless είπε Αλλο ενα Plasma Kvantum Theme: Mojave-dark Global Theme: McMojave Plasma Style: McMojave Icons: McMojave cicle-dark Application Style: Kvantum Window Decorations: McMojave-1.5x Κατω πανελ: Latte Dock v0.9 Κατω μενου: Tiled Menu Στο Window Decorations εχει πεσει λιγο επεξεργασια στο αρχειο: /home/dimitris/.local/share/aurorae/themes/McMojave-1.5x/McMojave-1.5xrc για να δειχνει το παραθυρο χωρις προβλημα στα Borders: Οι τιμες που εχω ειναι αυτες: PaddingTop=7 PaddingRight=14 PaddingLeft=14 McMojave-1.5xrc 746 B · 0 downloads το εικονίδιο του νετφλιξ τι αντιπροσωπεύει? τι έχεις βάλει?
fearless Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, rearshooter είπε το εικονίδιο του νετφλιξ τι αντιπροσωπεύει? τι έχεις βάλει? Ειναι συντομευση απ τον chrome, δεν ειναι app το Nenflix, οπως και το facebook και insomnia.gr. Aπλα τα εβαλα εικονιδιο. Πας π.χ στο facebook με chrome και πανω δεξια στις τρεις τελειες του chrome, πας More tools/Create shortcut και πατας create. Mετα θα το βρεις στο Tiled menu και θα κανεις ''Pin to Menu'' και βαζεις οτι εικονα θες. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από fearless
rearshooter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 το φαντάστηκα! λέω και γω έχασα επεισόδια! είναι γενικώς ωραίο εμφανισιακά..! αλλά το ζηλεύω μακ δεν με εκφράζει!
fearless Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι ωραιο και πολυ βολικο. Δεν ψαχνω ονομα εφαρμογης αλλα εικονα. Οσο για τα εικονιδια που βλεπεις προτιμω τα εικονιδια του mac παρα του linux, εννωειτε οτι ειναι πιο ευχαριστα στο ματι. Απ την αλλη προτιμο λειτουργικο linux παρα mac για αυτο τρεχω linux 10 χρονια. αν ζηλευα mac θα εβαζα hackintosh. αα μπορει να βλεπεις και τα themes... θα το ξεχνουσα οκ ειναι ωραια τα mojave που τρεχει το plasma αλλα τι να ζηλεψω δεν το καταλαβα, απλα εστησα το περιβαλλον οπως μου αρεσει... linux εισαι! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από fearless
rhtoras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Artix Linux με Open Rc πιο γρήγορο boot δε θα βρείς!!! To DE είναι το cinnamon σε μια πολύ καλή εκτέλεση. 3
rearshooter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 το openrc δεν είναι πιο γρήγορο απο systemd..η 10+ εμπειρία μου στο gentoo μου λέει το αντίθετο....υπάρχει κάτι επίσημο? 2
mechpanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, rhtoras είπε Artix Linux με Open Rc πιο γρήγορο boot δε θα βρείς!!! Πολύ ωραίο... Να πω και κάτι...τελικά, το boot time γιατί να είναι τόσο σημαντικό; Δηλαδή αν κάνει 11 ή 14 δευτερόλεπτα να bootάρει το desktop, αλλάζει κάτι στην εμπειρία χρήσης... ; 1 1
rhtoras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Πολύ ωραίο... Να πω και κάτι...τελικά, το boot time γιατί να είναι τόσο σημαντικό; Δηλαδή αν κάνει 11 ή 14 δευτερόλεπτα να bootάρει το desktop, αλλάζει κάτι στην εμπειρία χρήσης... ; Κοιτα δεν έχει σημασία τόσο το boot. Απλά το ανέφερα σαν στοιχείο. Εγώ δεν είμαι systemd ή anti-Systemd αλλά να ξέρεις οτι ένα init system πρέπει να ασχολείται με συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό με το systemd σηκώνει πολύ κουβέντα. @rearshooter Μπορεί και να είναι έτσι. Στο άλλο με runit όμως και xfce η διαφορά είναι πιο εμφανής. 1
becoming_I Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 11:36 ΜΜ, rhtoras είπε Artix Linux με Open Rc πιο γρήγορο boot δε θα βρείς!!! To DE είναι το cinnamon σε μια πολύ καλή εκτέλεση. Ποιος το λέει αυτό για το boot time; Στοιχεία αλλιώς περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 για systemd ας μιλήσουμε για "καπέλωμα" του πυρήνα και ας αφήσουμε τον χρόνο του boot, μιλαμε έχει καπελώσει τα πάντα δεν μπορείς να βρεις τι δεν παίζει και γιατί, έχει και το rc τα προβληματακια του αλλά σε πολύ ποιο elegance θέματα.
cerebrux Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Linuxdude είπε για systemd ας μιλήσουμε για "καπέλωμα" του πυρήνα και ας αφήσουμε τον χρόνο του boot, μιλαμε έχει καπελώσει τα πάντα δεν μπορείς να βρεις τι δεν παίζει και γιατί, έχει και το rc τα προβληματακια του αλλά σε πολύ ποιο elegance θέματα. Βγαίνουμε offtopic εντελώς αλλά τι ακριβώς δεν μπορείς "να βρεις τι παίζει και γιατί" ? Αυτό το ρωτάω για οποιοδήποτε init έτσι ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις