Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @mphxthsΟχι αλλάζοντας τις τιμές του #panel .panel-button είναι μόνιμο, οπότε δεν χρειάζεται και το extension. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ιερόσυλοι Ubuntu θα λέτε και θα κλαίτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MESILIKAS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Ubuntu "20.04 Focal Fossa" and Cinnamon Remix Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από MESILIKAS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 δώσε conky config στον λαό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ubuntu 19.10 KDE Edited! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από KwstasXt 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, KwstasXt είπε Καλησπέρα, Ubuntu 19.10 KDE, Βάλε και κάνα παραθυράκι, terminal να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη τώρα βλέπουμε μόνο background και την μπάρα 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, tsofras είπε Βάλε και κάνα παραθυράκι, terminal να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη τώρα βλέπουμε μόνο background και την μπάρα 😅 Σωστός! Έκανα Edit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, KwstasXt είπε Σωστός! Έκανα Edit. Η σημαια ειναι το keyboard layout indicator. Πως λεγεται το widget που τρεχει μπορεις να δεις ? Γιατι σε μενα δειχνει ενα πληκτρολογιο χωρις να μπορω να δω σημαιες ή γραμματα en/gr και τα σχετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 34 λεπτά πριν, mphxths είπε Η σημαια ειναι το keyboard layout indicator. Πως λεγεται το widget που τρεχει μπορεις να δεις ? Γιατι σε μενα δειχνει ενα πληκτρολογιο χωρις να μπορω να δω σημαιες ή γραμματα en/gr και τα σχετικα. Για KDE μιλας; Settings/Input Devices/Keyboard/Layouts/Show Flags/Apply. Για σημαια Gnome: Ανοιγουμε το αρχειο: evdev.xml στο: /usr/share/X11/xkb/rules και ψαχνουμε τις γραμμες: <shortDescription>en</shortDescription> (πρεπει να ειναι περιπου 10, ενω για την ελληνικη πρεπει να ειναι 1) και στην μεση εκει που εχει το: ''en'' το αλλαζουμε με μια σημαια αγγλικη η αμερικης που θα βρουμε στον ιντερνετ π.χ απο εδω: https://emojipedia.org/flags/ η απο εδω: https://getemoji.com/#flags Μπορουμε αντι για ενα ενα να το κανουμε με Find and Replace απ το αρχειο: evdev.xml. Το ιδιο θα κανουμε κα με την ελληνικη σημαια αντικαταστωντας το ''gr'' με το logo τις σημαιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, fearless είπε Για KDE μιλας; Settings/Input Devices/Keyboard/Layouts/Show Flags/Apply. Ναι για KDE μιλαω και αυτο το εχω δει/ξερω/κανει πολλακις και δεν δουλευει οπως θα επρεπε.Στον σκρινσοτ εδω , αυτο που αλλαζει με τις επιλογες που αναφερεις ειναι η στηλη "Label" και τιποτα αλλο.Το widget μενει αμεταβλητο.Υποπτευομαι οτι η μορφη του indicator ισως να εχει να κανει με το wayland... YΓ : καλα το υποψιαστηκα. Δειτε εδω το ποστ #4. Αρα ειναι μαλλον γνωστο προβλημα για να ρωταει ο τυπος εκει ποτε θα το φτιαξουν. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 εμένα μου δουλεύει μια χαρά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, chek2fire είπε εμένα μου δουλεύει μια χαρά πάντως. Σε wayland session ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 σε kde είμαι τώρα δεν γνωρίζω αν είμαι σε wayland να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, chek2fire είπε σε kde είμαι τώρα δεν γνωρίζω αν είμαι σε wayland να σου πω echo $XDG_SESSION_TYPE ή αν νοιωθεις μπακαλης τραβας ενα : ps -ef |grep X αν βγαλει αποτελεσματα που αναφερονται σε X/Xorg τοτε εισαι σε Χ11 session.Αν βγαλει Xwayland ή κατι σχετικο , τοτε εισαι σε wayland session. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις