FrozGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Στις 4/25/2018 στις 8:09 ΜΜ, Μπαρμπαλιάς είπε Πραγματικά υπέροχο, μπορείς @Μπαρμπαλιάς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Διανομή, desktop environment, εφαρμογές, κτλ; Στις 4/6/2018 στις 1:05 ΜΜ, what_if είπε πολυ δυνατο ,βασικα ειναι η πρωτη φορα που δεν χρειαστηκε να πειραξω πολλα πραγματα κ φαντασου οτι εχω σχετικα αδυναμο μηχανημα με ati vga k 4gb ram out of the box εχει να βαλεις με ενα κλικ σχεδον ολες τις γνωστες εφαρμογες ,chrome ,teamviewer ,kodi ,popcorn time ,skype, viber κλπ theme k icon sets ειναι τα default του deepin πολυ καλο control center σχεδον τελεια διανομη με ελαχιστα θεματα που λυνονται η παρακαμπτονται ευκολα πλεον βασιζεται στο debian με δικα της repos k ειναι κ rolling πρωτη φορα βλεπω τοσο καλογυαλισμενη διανομη με εμφαση στην ευχρηστια κ την ομορφια συνολικα σε ολο το os που δεν ντρεπεται να κοντραριστει με το mac os k τα win την συνιστω ανεπιφυλακτα Κινέζικη εταιρεία δεν το φτιάχνει αυτό; Πάντως στέλνει στοιχεία στους serverς του και το έχουν κατηγορήσει για αυτό. Αυτοί λένε ότι είναι ανώνυμα πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, studiokristo είπε Πάντως στέλνει στοιχεία στους serverς του και το έχουν κατηγορήσει για αυτό. Αυτοί λένε ότι είναι ανώνυμα πάντως... Κάποια αξιόπιστη πηγή υπάρχει; Μόνο μη μου πεις για εκείνο το βλάκα youtuber, που έβγαλε συμπέρασμα για τη λειτουργία ενός script χωρίς καν να διαβάσει τον κώδικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, vadou είπε Κάποια αξιόπιστη πηγή υπάρχει; Μόνο μη μου πεις για εκείνο το βλάκα youtuber, που έβγαλε συμπέρασμα για τη λειτουργία ενός script χωρίς καν να διαβάσει τον κώδικά του. Η επίσημη απάντηση του deepin https://www.deepin.org/en/2018/04/14/linux-deepin-is-not-spyware/ Και ένας μικρός χαμός στο web αν γράψεις deepin spyware στο google. Δε λέω ότι κατασκοπεύουν, απλά έχω κάπως τις αμφιβολίες μου. Επίσης ως βασικό τους browser έχουν τον κλειστού κώδικα Chrome. Ούτε αυτό είναι απαραίτητα κακό φυσικά, αλλά δε φαίνονται να λατρεύουν το 100% ανοιχτό λογισμικό όπως π.χ. η διανομή Fedora (Redhat). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, studiokristo είπε Η επίσημη απάντηση του deepin https://www.deepin.org/en/2018/04/14/linux-deepin-is-not-spyware/ Και ένας μικρός χαμός στο web αν γράψεις deepin spyware στο google. Δε λέω ότι κατασκοπεύουν, απλά έχω κάπως τις αμφιβολίες μου. Επίσης ως βασικό τους browser έχουν τον κλειστού κώδικα Chrome. Ούτε αυτό είναι απαραίτητα κακό φυσικά, αλλά δε φαίνονται να λατρεύουν το 100% ανοιχτό λογισμικό όπως π.χ. η διανομή Fedora (Redhat). sorry για το offtopic :/ Αν διάβασες την απάντηση, θα κατάλαβες φαντάζομαι ότι η αλήθεια απέχει πολύ από αυτό που αναφέρεις παραπάνω. Αν δεν πιστεύεις αυτούς, το οποίο το θεωρώ και απόλυτα φυσιολογικό, μπορείς να βρεις στο reddit, μια απλουστευμένη εξήγηση του τι κάνει το σκριπτ που "ανακάλυψε" ο youtuber, ο οποίος ξεκίνησε την ιστορία. Είναι ένα απλό εργαλείο, το οποίο υπάρχει στην πλειοψηφία των websites που επισκέπτεσαι καθημερινά (υπάρχουν αντίστοιχα εργαλεία από διάφορες εταιρίες, το πιο γνωστό είναι το analytics της google) και το οποίο βοηθάει τον διαχειριστή της σελίδας να κατανοήσει τη συμπεριφορά των επισκεπτών του, ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) στη συγκεκριμένη διανομή. Ολη η ιστορία δημιουργήθηκε, είτε από ασχετοσύνη, είτε από δόλο του τύπου που το ξεκίνησε. Μάλλον το 1ο. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από vadou add reddit link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπαρμπαλιάς Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2018 στις 11:57 ΜΜ, studiokristo είπε Πραγματικά υπέροχο, μπορείς @Μπαρμπαλιάς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Διανομή, desktop environment, εφαρμογές, κτλ; Καλησπέρα . Καλοσύνη σου . Ένα απλό και ταπεινό Mint 18.3 Sylvia 64bit MATE . Aπό τα καλούδια της διανομής , φόρτωσα ένα docky κι ένα cairo-dock ΜacOSX και το «widget» του καιρού . Ε , σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα , τίποτε σοβαρό ή ιδιαίτερο . Converseen και Sound converter που βρίσκω έτοιμα στον διαχειριστή λογισμικού . Μιά χαρά δουλεύουν όλα , ουδέν πρόβλημα . Νο windows , great party . Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Μπαρμπαλιάς υπερβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Distro-Agnostic Desktop Ubuntu 18.04 είναι Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από becoming_I 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, becoming_I είπε Distro-Agnostic Desktop Απόκρυψη περιεχομένων Ubuntu 18.04 είναι εικονίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miracleWorker Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, Alex-V είπε εικονίδια? Νομίζω Paper ή κάποια παραλλαγή τους (π.χ Papirus) https://snwh.org/paper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, miracleWorker είπε Νομίζω Paper ή κάποια παραλλαγή τους (π.χ Papirus) Theme: OSX-Arc-White Icons: Paper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Thanks παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τσίκιτικλον! Αλλαγή ξανά σε i3wm με παρόμοια setup. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yakuza1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Lubuntu 17.10 Θέμα openbox Xinit, εικονίδια Tangency-0.3, κέρσορας UISTA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Yakuza1 είπε Lubuntu 17.10 Θέμα openbox Xinit, εικονίδια Tangency-0.3, κέρσορας UISTA. lol απορω τι κανεις με το putty και το filezilla οταν εχεις linux. ssh username @ 192.168.00.0 scp filename.jpg username @ localhost:/home/user/ http://www.hypexr.org/linux_scp_help.php Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από stefanos_th εβαλα κενα γυρω απο τα παπακια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις