jimisvog Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Dinos_12345 said: My brother Το ζήτημα που το eOS έχει συνειδητοποιήσει ειναι οτι δεν μπορείς να πετύχεις απόλυτη σταθερότητα και απόλυτο customization. Θα γέρνει πάντα η βάρκα απο την μία πλευρά. Για αυτό και στο eOS έχουν επικεντρωθεί στην σταθερότητα προσφέροντας σου ένα σχετικά όμορφο σύστημα που όμως δεν θα μπορείς να το κάνεις εντελώς όπως το θέλεις. Και αν το κάνεις θα φαίνεται άσχημο. Γιατί όσο και να έχω παιδευτεί και να έχω ρίξει ώρες πάνω του, πάντα κάτι με χαλάει στο τέλος. Για αυτό και εχουν restrictions για τις εφαρμογές που μπαίνουν στο AppCenter τους (χρήση Vala WTF???). Για να υπάρχει ομοιομορφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, jimisvog είπε Το ζήτημα που το eOS έχει συνειδητοποιήσει ειναι οτι δεν μπορείς να πετύχεις απόλυτη σταθερότητα και απόλυτο customization. Θα γέρνει πάντα η βάρκα απο την μία πλευρά. Για αυτό και στο eOS έχουν επικεντρωθεί στην σταθερότητα προσφέροντας σου ένα σχετικά όμορφο σύστημα που όμως δεν θα μπορείς να το κάνεις εντελώς όπως το θέλεις. Και αν το κάνεις θα φαίνεται άσχημο. Γιατί όσο και να έχω παιδευτεί και να έχω ρίξει ώρες πάνω του, πάντα κάτι με χαλάει στο τέλος. Για αυτό και εχουν restrictions για τις εφαρμογές που μπαίνουν στο AppCenter τους (χρήση Vala WTF???). Για να υπάρχει ομοιομορφία Vanilla Gnome και τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Στα πρωτα βηματα ειμαι, ακομα μαθαίνω και ειπα να ξεκινησω με ubuntu (KDE neon ηθελα βασικα αλλα δεν πηγαινε καλα στο laptop) Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) plasma με i3 αντι για kwin Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από warlock9_0 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ας βαλω και γω μιας και εχω καιρο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 τι εορτολόγιο είναι αυτό που γιορτάζει τον «Έντη»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, pmav99 είπε τι εορτολόγιο είναι αυτό που γιορτάζει τον «Έντη»; Των Iron Μaiden θα ειναι λογικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, pmav99 είπε τι εορτολόγιο είναι αυτό που γιορτάζει τον «Έντη»; http://www.greeknamedays.gr wget -q -O- http://www.greeknamedays.gr/tools/eortologiorssfeed/index.php?langid=gr | grep -o "<description>.*" | tail -n1 | cut -c 14- | cut -f1 -d"<" | sed 's/\, /\n/g' 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, tritonas00 είπε Ας βαλω και γω μιας και εχω καιρο Ωραίο wallpaper, can you share? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Αν αυτο εκει περα ειανι conky, γιατι δεν το κανεις με την built in λειτουργια που εχει για τα rss? Με ενα ${rss http://www.greeknamedays.gr/tools/eortologiorssfeed/index.php?langid=gr 15 item_desc 0} εχεις αυτο εδω που φαινεται στην τελευταια γραμμη στην εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 μπορει να τα δειξει καθετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 No idea, αλλα νομιζω υπαρχει κατι αλλο στο conky για να τα κοβει ανα Χ χαρακτηρες :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 @τριτωνας με sed λογικά θα γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duneka Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Απλό XFCE 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις