Albion48 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Elementary Os - Loki 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopilot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πρώτη προσπάθεια μακριά από τα '' παράθυρα '' Ubuntu 16.04 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μετά απο απανωτά format και πειραματισμούς, κατέληξα σε Manjaro GNOME και ένα περιβάλλον minimal. Νομίζω βρήκα το λιμάνι (αν και παλι σε κανένα μήνα πάλι θα τρώγομαι). 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopilot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μια φωτογραφία και από το htpc ακι μου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Πρώτη προσπάθεια μακριά από τα '' παράθυρα '' Ubuntu 16.04 1) Όντως χρειάζονται και τα δύο docks;2) Το Unity είναι πλέον νεκρό καλύτερα δες Gnome ή KDE Elementary Os - Loki Workspace 1_007.png Έχει μια αστάθεια με τα themes γενικά. Αν βάλεις άλλα icons γίνεται αυτό που έγινε σε εσένα που μεγαλώνουν μερικά εικονίδια στο top panel. Το είχα βάλει για να φύγω από Unity και τελικά κατέληξα σε Ubuntu Gnome Xubuntu 14.04 Icon Theme: Oranchelo Gtk Theme: Numix Daaamn this is clean af 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Daaamn this is clean af thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopilot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 1) Όντως χρειάζονται και τα δύο docks; 2) Το Unity είναι πλέον νεκρό καλύτερα δες Gnome ή KDE Έχει μια αστάθεια με τα themes γενικά. Αν βάλεις άλλα icons γίνεται αυτό που έγινε σε εσένα που μεγαλώνουν μερικά εικονίδια στο top panel. Το είχα βάλει για να φύγω από Unity και τελικά κατέληξα σε Ubuntu Gnome Daaamn this is clean af Οχι απαραίτητα ακόμα δοκιμάζω, να σου πω την αλήθεια με το Ubuntu δεν τα πήγενα καλα . Γνωρίζω οτι το Unity το τελείωσαν αλλά υπολογίζω το χειμώνα να κάνω αναβάθμιση hardware οποτε η θα πάω σε φρέσκια εγκατάσταση με Gnome η θα παω σε mint με cinnamon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δοκίμασα το debian stretch, δοκίμασα lubuntu, και τελικά ξαναγύρισα στο ubuntu mate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Xubuntu 14.04 Icon Theme: Oranchelo Gtk Theme: Numix To dock είναι Cairo? και το πανελ μου αρεσε, γενικά τρελαίνομαι με τις minimal δημιουργιες. Δοκίμασα το debian stretch, δοκίμασα lubuntu, και τελικά ξαναγύρισα στο ubuntu mate. Αμα σε βολευει καλώς απλά εμένα προσωπικά το θέμα μου είναι πως για να λειτουργήσω καθημερινά ένα σύστημα πρέπει να μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, και απλά το δικό σου μου φαίνεται λίγο αρχαικό, σαν Windows 95 ένα πράγμα. Χωρίς παρεξήγηση απλά αναφέρω την γνώμη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 To dock είναι Cairo? και το πανελ μου αρεσε, γενικά τρελαίνομαι με τις minimal δημιουργιες. και μετα το ιδιο μου αρεσει πολυ το minimal. οχι το dock δεν ειναι το cairo, ειναι το plank! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 και μετα το ιδιο μου αρεσει πολυ το minimal. οχι το dock δεν ειναι το cairo, ειναι το plank! Πως το έστησες έτσι το πάνελ (transparent με συγκεκριμένα icons να φαίνονται; Λειτουργείς με τα παράθυρα σε επικάλυψη (δηλαδη να καλύπτουν το top panel όταν είναι maximized) ή ξεκινάνε μετά το panel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για το πανελ τωρα..το εκανα τελειως διαφανες, εφτιαξα 2 διαχωριστικα για να παω το ενα τερμα αριστερα οπως βλεπεις και εκανα εφαρμογη για shutdown. Τα εικονιδια ειναι αυτα που γραφω. Επισης, οχι δεν καλυπτει ολη την οθονη. Τα παραθυρα ξεκινανε κατω απο το panel. Το dock ομως το εχω κανει να κρυβεται οταν ανοιηω παραθυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albion48 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ubuntu Gnome 16.04 Κλεμμένο από τον Dobbie03 στο deviantart αλλά άξιζε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cerebrux Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 OS: Arch Linux x86_64Shell: zsh 5.3.1DE: LXQtWM: OpenboxTheme: Pop [GTK2/3]Icons: Breeze [GTK2/3] 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SugarAddicted Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 OS: Arch Linux DE: Openbox + compton Theme: numix Icons: numix Τα υπόλοιπα στο screenshot. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις