jim_p Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Πανω που θα ελεγα "πως εβαλες αυτες τις μπαρες στο kodi", ειδα τον τιτλο που λεει audacious Κατι ubuntoειδες με xfce, πχ xubuntu ή mint xfce δεν ειναι αυτο? ---edit Mint με cinnamon ειναι τελικα, λαθος εκανα παλι Επρεπε να σκρολλαρω προς τα δεξια για να το δω, εχω μικρη οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Επιστροφη στο xubuntu, μετα απο περασμα σε mint και λιγο zorin. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Επιστροφη στο xubuntu, μετα απο περασμα σε mint και λιγο zorin. ε ναι σταθερα σιγουρα πραγματα κ καλες επιδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ναι, δεν ξερω αλλα στο μιντ και ειδικα στο ζοριν ειχα θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 @free@last Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα φίλε μου,μπράβο...!! Να ρωτήσω ποια διανομή (linux Mint ίσως??) είναι και κάποιες λεπτομέρειες για το στήσιμο εικονίδια και conky...??? Καταπληκτική δουλειά..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 @lewnidas_ Καλά κατάλαβες,είναι Μint Mate 18. Ωστόσο δεν έχω βάλει ούτε conky,ούτε κάτι άλλο παρά μόνο ένα widgetάκι το οποίο θα βρείς στο πιο κάτω λινκ και ειναι αρκετά παραμετροποιήσιμο. http://www.noobslab.com/2016/12/gis-weather-widget-updated-and-now.html Ενδεχομένως μετα την εγκατάστασή του, να χρειαστεί επανεκκίνηση του συστήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Info: Distro: Void Linux [musl] DE: bspwm HUD: polybar Text Editor: vis Wallpaper: Unsplash Term: suckless simple terminal Audio Player: mpd & ncmpcpp (frontend) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2017 από AlexKane 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ποιο de ειναι αυτο που βλεπουμε? κ κυριως τι ειναι αυτα πανω αριστερα κ δεξια? ομορφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ποιο de ειναι αυτο που βλεπουμε? κ κυριως τι ειναι αυτα πανω αριστερα κ δεξια? ομορφο Χε, χε, oops! Τα νούμερα (επάνω αριστερά) είναι shortcuts για κάθε workspace (σύνολο 10). Μπορείς να τα επιλέξεις με mouse (click ή scroll) και με keyboard πχ, super + 0..9. Το us επάνω δεξιά είναι το επιλεγμένο keyboard layout (πχ, us, gr, de), ενώ δίπλα του είναι η στάθμη της έντασης ήχου (alsa), η οποία ρυθμίζεται με mouse scroll, click, κλπ. f@#! μόλις πρόσεξα ότι το πλαίσιο 1px στο polybar είναι διαφορετικού χρώματος από αυτό ενός μη επιλεγμένου παραθύρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 openbox? ακυρο ,ειδα το spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 γιατί bspwm συγκεκριμένα κι όχι κάτι από τα πιο mainstream i3/awesome; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 γιατί bspwm συγκεκριμένα κι όχι κάτι από τα πιο mainstream i3/awesome; Οι υλοποιήσεις awesome και xmonad είναι forks του suckless dwm. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα dwm για αρκετά χρόνια, οπότε όταν έφτασε η στιγμή να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, ο awesome μου φάνηκε μια από τα ίδια. Διαφέρουν αρκετά όμως σε θέμα configuration (πχ, ο dwm δεν έχει config parser και οι όποιες αλλαγές γίνονται στον κώδικα). Ψάχνοντας, ο bsp μου κίνησε την περιέργεια λόγω περιγραφής (το κάθε παράθυρο είναι κόμβος σε πλήρες δυαδικό δένδρο). Είχα ασχοληθεί παλαιότερα με δένδρα αναζήτησης οπότε, why not 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 @AlexKane, πως την παλεύεις ρε μάστορα με tiling wm; Όποτε βλέπω tiling managers και vim νομίζω ότι έχουμε δεκαετία του 90' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις