johnykim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 [..]επισης johnykim δεν μας ειπες τι εκανες τελικα. Ολα καλά φίλε μου, δεν φεύγει τώρα με το κλείσιμο του τερματικού! Τα προγράμματα που θέλω να εμφανίζονται πως τα προσθέτω όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 sudo apt-get install avant-window-navigator τα έκανα όλα αλλα πως τα εμφανίζω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ολα καλά φίλε μου, δεν φεύγει τώρα με το κλείσιμο του τερματικού! Τα προγράμματα που θέλω να εμφανίζονται πως τα προσθέτω όμως? τα έκανα όλα αλλα πως τα εμφανίζω τώρα? τo avant εχει 2 ιδιοτητες.αφενος λειτουργει σαν μια μπαρα στην οποια δειχνει ποια παραθυρα εχεις ανοιχτα,αφετερου μπορεις να προσθεσεις συντομευσεις για να ξεκινας απο εκει καποια προγραμματα.εφοσον ειναι ενεργο μολις ανοιξεις ενα παραθυρο αυτοματα θα εμφανιστει και στο avant. αν παλι θελεις να προσθεσεις καποια συντομευση πηγαινε System => Preferences => AWN Manager και στο Launchers προσθεσε οτι θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ok τα βρήκα ευχάριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 τo avant εχει 2 ιδιοτητες.αφενος λειτουργει σαν μια μπαρα στην οποια δειχνει ποια παραθυρα εχεις ανοιχτα,αφετερου μπορεις να προσθεσεις συντομευσεις για να ξεκινας απο εκει καποια προγραμματα.εφοσον ειναι ενεργο μολις ανοιξεις ενα παραθυρο αυτοματα θα εμφανιστει και στο avant. αν παλι θελεις να προσθεσεις καποια συντομευση πηγαινε System => Preferences => AWN Manager και στο Launchers προσθεσε οτι θελεις Απο εκεί πήγαινα και τα πρόσθετα,αλλά δεν μου εμφανιζόντουσαν.. Για παράδειγμα θέλω να βάλω τον firefox,επιλέγω τύπος-εφαρμογή,ονομα-firefox και περιήγηση το firefox.desktop απο το desktop αλλά δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 πρεπει να εχεις ενεργοποιησει και το launcher απο το applets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 αυτό πάλι που το βρίσκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 System > Preferences > Awn Manager > Applets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ventrix Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Screenshot from work's PC: Debian's XFCE (Τελικά το xfce έχει αρχίσει και μου αρέσει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ventrix Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Και μια δεύτερη προσπάθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wild__king Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Oriste kai apo mena ... Ubuntu Hardy . Hope you like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ωραίο το έχεις φτιάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 οντως πολυ ωραιο το desk σου wild. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ρε παδεία το ubuntu 8.04 μου έκανε αναβαθμίσει από το 2.6.24.19 σε 2.6.24.20 και από εκείνη την ώρα μου κολλάει το Avant window Navigator καμια ιδέα ευχάριστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις