pente Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 το wine εχει πολλα προβληματα με το RM,δεν λειτουργει σωστα.Η διαφορα του χρωματος ηταν δικη μου αβλεψια.Σου στελνω μνμ για να καταλαβεις περισσοτερα Παίζει να στείλεις το config για το καιρό ;
BritGreek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 To 1.20 ram σε idle, ασχολίαστο, αλλά πολύ καλό το Ubuntu. 6
the other one Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 έπεσα θύμα της μόδας των material design themes και είπα να χτίσω το gnome μου κατάλληλα 6
liakos18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) έπεσα θύμα της μόδας των material design themes και είπα να χτίσω το gnome μου κατάλληλα Πώς μπορώ να κάνω το ημερολόγιο να φαίνεται έτσι; Το δικό μου είναι αυτό: Εμπνευσμένο από αυτό με ίδιο πακέτο εικονιδίων και Arch Dark Theme σε Linux Mint 18.1 Mate: Linux Mint 18 Sarah - Cinnamon Θέμα : Arch Theme Εικονίδια : Oranchelo Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από liakos18
fearless Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Πώς μπορώ να κάνω το ημερολόγιο να φαίνεται έτσι; Εκεινο το ημερολογιο ειναι απο Gnome 3, οχι απο Cinnamon η XFCE. 1
N.A.S.A. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) GnomeShell extensions: Applications Menu Battery Status Clipboard Indicator Dash to Panel Disconnect Wifi Dynamic Top Bar Lock Keys Refresh Wifi Connections Removable Drive Menu Remove Dropdown Arrows Suspend Button Sound Input & Output Device Chooser TopIcons Plus User Themes Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από N.A.S.A. 12
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Πήγα με πολύ κόπο στο gnome, να φύγει το unity που έχει το άπειρο bloat σχετικά. 5
imoaix Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 υπερβολικα μεγαλη καταναλωση πορων το mate εκει που ηταν κοντα στο xfce τωρα ειναι στι ιδια με το cinnamon
e-tic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 υπερβολικα μεγαλη καταναλωση πορων το mate εκει που ηταν κοντα στο xfce τωρα ειναι στι ιδια με το cinnamon Έτρεχα Ubuntu Gnome και είπα να το γυρίσω σε κάτι πιο lightweight. Lubuntu & Xubuntu δεν με γέμισαν ενω το Kubuntu δεν το ήθελα, οπότε το mate ήταν η μόνη επιλογή που έμεινε και νομίζω οτι μου ταίριαξε. 1
imoaix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Έτρεχα Ubuntu Gnome και είπα να το γυρίσω σε κάτι πιο lightweight. Lubuntu & Xubuntu δεν με γέμισαν ενω το Kubuntu δεν το ήθελα, οπότε το mate ήταν η μόνη επιλογή που έμεινε και νομίζω οτι μου ταίριαξε. προφανως κ οτι σου κανει κεφι ειναι κ το σωστο για σενα ,απλα εκανα μια γενικη παρατηρηση επει δη κ εγω βαρεθηκα το distro k de hopping θα αραξω στο xubuntu που ειναι πιο ελαφρυ χωρις να υπολειπεται πουθενα 1
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ubuntu Mate δώσε link για wallpaper. Είναι απίστευτο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις