imoaix Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 lubuntu πειραματα για να μπει στο htpcακι ,καλο αλλα το περιμενα πιο γρηγορο απο manjaro και δεν ειναι 2
imoaix Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μετα απο πολλες δοκιμες (tiny core ,peppermint ,wattos ,antergos ,manjaro κλπ) για ελαφρια minimal k σταθερη διανομη για το htpcaki αλλα κ το κυριως pc Lubuntu Lts 16.04 gtk theme Color-UI icon them Numix circle + folders hack https://github.com/numixproject/numix-folders Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από imoaix 4
mitsosbmx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 μπορούμε να έχουμε το conky του καιρού ??
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 μπορούμε να έχουμε το conky του καιρού ?? Δεν ειπε κανεις οτι ο καιρος ειναι απο conky.Δυστυχως το conky σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με το rainmeter,το οποιο παρεπιπτοντως ειναι το μονο που μου λειπει πραγματικα απο τα windows
mitsosbmx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειπε κανεις οτι ο καιρος ειναι απο conky.Δυστυχως το conky σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με το rainmeter,το οποιο παρεπιπτοντως ειναι το μονο που μου λειπει πραγματικα απο τα windows wine??Και κάτι δεν μου πήγαινε καλά με την διαφορά στο χρώμα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 wine??Και κάτι δεν μου πήγαινε καλά με την διαφορά στο χρώμα το wine εχει πολλα προβληματα με το RM,δεν λειτουργει σωστα.Η διαφορα του χρωματος ηταν δικη μου αβλεψια.Σου στελνω μνμ για να καταλαβεις περισσοτερα
in2dark Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 το wine εχει πολλα προβληματα με το RM,δεν λειτουργει σωστα.Η διαφορα του χρωματος ηταν δικη μου αβλεψια.Σου στελνω μνμ για να καταλαβεις περισσοτερα Σε παρακαλω στειλτο και σε μενα το ομορφο αυτο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σε παρακαλω στειλτο και σε μενα το ομορφο αυτο!!! Τσεκαρε τα μνματα σου
ΛεναΛενα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μετα απο προτροπη και πολλη σκεψη αλλαξα διανομη, αφου τρελανα τον SSD με απανωτες εγκαταστασεις αυτων που πιστευα οτι θα ταιριαζαν με το pc μου...(Mx, Antix, Tiny core, Wattos, Bondhi, Lxle κλπ)κατεληξα στο Lite, μιας και δουλευε οπως πρεπει τοσο απο το live usb οσο και εγκατεστημενο χωρις προβλημα (οι αλλες διανομες μου εβγαζαν θεματακια και κολληματα, αλλα οχι παντα απο το live usb, γιαυτο και αναγκαζομουν να εγκαταστησω).Ολα τα περιφερειακα δουλευουν αψογα, η ασυρματη συνδεση πλεον δεν μου βγαζει προβλημα στα καναλια και επιτελους αναγνωριζει το bluetooth! (ΑΛΛΑ γρηγορη σαν το manjaro δεν ειναι......κριμα..... ) Edit: και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣ!! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2017 από ΛεναΛενα 1
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Κρυοοο! Πρωτη φορα βλεπω την cpu μου σε μονοψηφια θερμοκρασια. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 οταν ολα ειναι παγωμενα κατι πρεπει να κάνεις να περασει η ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις