dimitris2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 εγω με 512ραμ και 1,9 επεξεργαστη να δοκιμασω να αλλαξω themes? αν ναι πειτε κανα site για το πως να φτιαξω τα παραθυρα αλλα και τις 2 μπαρες εργασιων plz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τσέκαρε το http://www.gnome-look.org/. Έχει πολύ υλικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Error: Screen isn't composited. Please run compiz (-fusion) or another compositing manager. αυτο >cat /etc/X11/xorg.conf | grep Composite τι σου βγαζει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sparos26 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Χιχι !!!! Ubunttu 8.04 με compiz-git, με cubeaddon + atlantis plugins. Και mandriva 2008.1 (dual-bot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Χιχι !!!! Ubunttu 8.04 με compiz-git, με cubeaddon + atlantis plugins. Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 αυτο >cat /etc/X11/xorg.conf | grep Composite τι σου βγαζει;;; Δεν μου βγάζει κάτι η εντολη αυτή. Τώρα μου βγάζει τη μπάρα,αλλά όταν κλείνω το τερματικό εξαφανίζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν μου βγάζει κάτι η εντολη αυτή. Τώρα μου βγάζει τη μπάρα,αλλά όταν κλείνω το τερματικό εξαφανίζεται.. οκ.ανοιξε σαν root το αρχειο /etc/X11/xorg.conf με καποιον editor {sudo vim /etc/X11/xorg.conf} και στο τελος προσθεσε τα εξης: > Section "Extensions" Option "Composite" "Enable" EndSection αποθηκευσε το και κανε reload τον X (με alt+ctrl+backspace) ΛΟΓΙΚΑ εισαι ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εδωσα στο τερματικο το "sudo vim /etc/X11/xorg.conf".Απο εκεί θα συμπληρωσω στο τελος το κωδικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ναι.εκτος κι αν δεν ξερεις απο vim οποτε το vim το αντικαθιστας με gedit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εδωσα "sudo gedit /etc/X11/xorg.conf" συπμλήρωσα τον κώδικα,εκανα αποθηκευση και reload αλλα πάλι κλεινει οταν κλεινω το τερματικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ναι λογικο ειναι.. τωρα ομως παιζει,σωστα;οποτε αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις τον awn να ξεκιναει μαζι με το compz.πηγαινε λοιπον System => Preferences => Sessions.Κανε add και για ονομα βαλε awn και για command:avant-window-navigator.κλεινεις reload τον X και εισαι (παλι λογικα) ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsmith6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ορίστε και το δικό μου...ολίγον γιαπωνέζικο Hasodikis Η CPU σου είναι στα 800; Και έχεις 1.2ΓB RAM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 πολλοι επεξεργαστες,ειδικα αυτοι που ειναι σχεδιασμενοι για φορητους,εχουν την δυνατοτητα να κατεβαζουν την συχνοτητα τους (Hz) για να εχουν και λιγοτερη καταναλωση,αρα και περισσοτερη αυτονομια με την ιδια μπαταρια,αυτο λεγεται CPU Frequency Scaling επισης johnykim δεν μας ειπες τι εκανες τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Να και το δικό μου Χριστουγεννιάτικο Desktop ρε παδεία όλα καλά αλλα τις εικόνες από τα προγράμματα πάνω από την μπάρα πως τις βγάζουμε?? έχω ubuntu 8.04 δελαδι κάτω στην μέση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 sudo apt-get install avant-window-navigator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις