alexzzz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Όντως... φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Καλά, έχεις γράψει, άψογο. Όντως... φοβερό. Thanks! (και κάτι άσχετο για το όριο λέξεων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 θα μπορουσες να μου πεις που βρηκες το wallpaper? ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyk_x Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Να και το δικό μου: Blanky gtk theme, Whatever 2 icons, Clean emerald theme, wallpaper δε θυμάμαι από που. Όλα τα άλλα θα τα βρείτε στο gnome-look.org και εδώ το emerald theme. Θεϊκό !!! σε μπλεδάκι βγαίνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Θεϊκό !!! σε μπλεδάκι βγαίνε? Αμέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 θα μπορουσες να μου πεις που βρηκες το wallpaper?ευχαριστω προκαταβολικα. Δεν θυμάμαι καθόλου αλλά αν θέλεις μπορώ να στο στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 puppy linux 4.00 (testing) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δεν θυμάμαι καθόλου αλλά αν θέλεις μπορώ να στο στείλω. αν την εχεις προχειρη καπου και μπορεις να μου τη στειλεις.... ειναι πολυ ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Παιδιά η μπάρα avant-window-navigator απο το synaptic δε λειτουργεί. Κανω κανονικά εγκατάσταση και μετά παω να την ανοίξω απο την κονσόλα.Στην αρχη μου εμφανιζόταν,αλλά όταν έκλεινα την κονσόλα εκλεινε κι αυτή.Τωρα δεν μου εμφανιζεται καθόλου οταν παω στην κονσόλα και μου βγάζει error. Τρεχω κανονικά το compiz-fusion.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 δωσε το error σε παρακαλω πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Error: Screen isn't composited. Please run compiz (-fusion) or another compositing manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 pascalis.m δεν σε ξέχασα αλλά που να την ανεβάσω? Σε rapdshare η να στην στείλω email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ούτε εμένα δουλεύει (σε suse 11.0). Εχω δοκιμάσει όλα τα rpm και το κάθε ένα μου έβγαζε άλλο error ,τι μια εβγαζε κατι για rpm library την άλλη μου έλεγε κάτι για python . Eχω και το compiz fusion ενεργοποιημενο ,επειρεάζει τιποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 pascalis.m δεν σε ξέχασα αλλά που να την ανεβάσω? Σε rapdshare η να στην στείλω email. οτι θες. καλυτερα σε rp για να παρεις και τους ποντους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ok σου έβαλα ένα φάκελο με μερικά άλλα wallpaper μαζι http://rapidshare.com/files/127071659/wallpaper.tar.gz.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις