ALLisCHAOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Πως λέγεται αυτό το widget με τα εικονίδια διατεταγμένα?(όπως έχει ο φίλος από πάνω) Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2015 από ALLisCHAOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Dock λεγεται αυτη η μπαρα με τα εικονιδια και το συγκεκριμενο dock πρεπει να ειναι το plank. Εγω εχω το wbar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν αναφερεσαι στο δικο μου, δεν εχω βαλει κανενα dock Παλια ειχα το plank οπως ειπε ο jim. Δημιουργησα δευτερο xfce panel και εβαλα εκκινητες Δεν εβαλα καποιο extra προγραμμα δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δε φαντάζεστε πως το έψαχνα στο google, και τι δεν είχα βάλει ...Dock λοιπόν, thanks!καλή φάση αυτό με το 2ο πάνελ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Χαχαχα ναι δεν χρειαζεσαι καν dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Επιτέλους πέρασα Arch στο καινούριο λάπτοπ Πληροφορίες για θέματα κτλ: DE: XFCE XFCE Theme: FlatStudioDark Window Manager Theme: Arc Dark Icons: Numix Circle Icons Dock: Plank XFCE4 Panel transparent με Whisker menu Composite Manager: Compton Wallpaper: http://wallpapers.wallhaven.cc/wallpapers/full/wallhaven-16149.png Εικόνες στο spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Όμορφο... Numix rules 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οντως. Προσωπικα απο ολα τα icon themes που εχω βρει, σαν το numix κανενα. Σε θεματα ομως το flatstudio τα σπαει! Τον compton πως τον βαζω? Ειναι καλυτερος απο αυτον που εχει το xfce? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οντως. Προσωπικα απο ολα τα icon themes που εχω βρει, σαν το numix κανενα. Σε θεματα ομως το flatstudio τα σπαει! Τον compton πως τον βαζω? Ειναι καλυτερος απο αυτον που εχει το xfce? Τα numix δυστυχώς ή ευτυχώς είναι σχεδόν μονόδρομος άμα θέλεις όμορφα icons. Yeap πολύ καλύτερος o compton. Με τον default του XFCE είχα λίγο tearing, ενώ με τον compton όλα μια χαρά. Έχει και αυτό το blur στο background των παραθύρων και δίνει ωραίο εφέ. Θέλει λίγο customization βέβαια για να το φέρεις στα μέτρα σου. Λεπτομέρειες για τον compton μπορείς να βρεις στα παρακάτω https://wiki.archlinux.org/index.php/Compton https://github.com/chjj/compton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Όπως έχω ξαναγράψει το flat δεν μ' ενοχλεί ιδιαίτερα... Αυτό που δεν μπορώ να αντέξω είναι η μονοχρομίλα που δυστυχώς κυριαρχεί σε πολλά σύγχρονα, ωραία κατά τα άλλα, θέματα εικονιδίων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μπα εμενα μου αρεσει, ειμαι μινιμαλιστικος τυπος Ενδιαφερον ο compton γιατι και γω με τον xfwm εχω κατι προβληματακια. Ειναι πιο ελαφρυς? Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο. Ποιους μπορω να εγκαταστησω σε xfce περιβαλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και 'γώ μινιμαλιστικός τύπος είμαι, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο υπολογιστής μου μπορεί να απεικονίσει παραπάνω από δύο χρώματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μπα εμενα μου αρεσει, ειμαι μινιμαλιστικος τυπος Ενδιαφερον ο compton γιατι και γω με τον xfwm εχω κατι προβληματακια. Ειναι πιο ελαφρυς? Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο. Ποιους μπορω να εγκαταστησω σε xfce περιβαλλον? Ναι είναι αρκετά ελαφρύς. Μπορείς να τον εγκαταστήσεις κανονικά σε XFCE. Σε ποια διανομή είσαι; Λογικά η διανομή σου θα τον έχει στα repos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Mint εχω βαλει και screenshot ΤΟν βρηκα στα repos και ειναι σε beta εκδοση. Πειραζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Mint εχω βαλει και screenshot ΤΟν βρηκα στα repos και ειναι σε beta εκδοση. Πειραζει? Έλεγα μήπως είχες αλλάξει απο τότε Δεν θα έχεις πρόβλημα με τη beta. Για να τον ρυθμίσεις δες το παραπάνω link που έβαλα απο το arch wiki και το παρακάτω http://duncanlock.net/blog/2013/06/07/how-to-switch-to-compton-for-beautiful-tear-free-compositing-in-xfce/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις