bilakos10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλαγές σε background & conky background Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 1) Εισαι σαν root μεσα στο γραφικο περιβαλλον? Κακο αυτο, εκτος αν μονο στο τερματικο εισαι root :/ 2) Κρυψε την δημοσια ip σου, εκτος αν εινια αυτη που παιρνεις απο το tor. 3) /home και / ειναι στο ιδιο partition? 4) Ποιο τερματικο ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 και εγώ στο ίδιο τα έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frod0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 4) Ποιο τερματικο ειναι αυτο? Terminator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 1) Εισαι σαν root μεσα στο γραφικο περιβαλλον? Κακο αυτο, εκτος αν μονο στο τερματικο εισαι root :/ 2) Κρυψε την δημοσια ip σου, εκτος αν εινια αυτη που παιρνεις απο το tor. 3) /home και / ειναι στο ιδιο partition? 4) Ποιο τερματικο ειναι αυτο? 1.Το terminal είχε μείνει σε root γιατί πριν είχα κάνει upgrade. 2. Δεν με πειράζει να φαίνεται η ip μου. Από εχθές παίζει να έχει αλλάξει 10 φορές. 3. Όλα τα dirs σε ίδιο partition. Ε όχι και να έδινα 120 gb σε /root 4. Terminator, μπορείς να ανοίξεις multiple windows στο ίδιο tab, κατά κάποιον τρόπο μιμείται τους tiling managers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 το terminator είναι αρχαιότερο των tiling, άρα οι tiling το μιμήθηκαν και είναι γ@ματο terminal πολύ καλό το conky του καιρού, share it please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά νομίζω ότι το terminator μιμήθηκε τα terminal multiplexers (screen, tmux) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ποοο!Απιστευτα conky setups! http://speedracker.deviantart.com/art/3-Circles-Black-Conky-Config-480393021 http://speedracker.deviantart.com/art/3-Circles-conky-Config-479567812 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 το terminator είναι αρχαιότερο των tiling, άρα οι tiling το μιμήθηκαν και είναι γ@ματο terminal πολύ καλό το conky του καιρού, share it please Το weather conky το πήρα από εδώ http://crunchbang.org/forums/viewtopic.php?id=19235 (επιλογή 1b2) και το τροποποίησα ελάχιστα. @jim_p Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου αρέσουν τα πολύ κυριλέ conkys, προτιμώ αυτά που φέρνουν πιο πολύ σε περιβάλλον κονσόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Το weather conky το πήρα από εδώ http://crunchbang.org/forums/viewtopic.php?id=19235 (επιλογή 1b2) και το τροποποίησα ελάχιστα. όσες φορές το προσπάθησα μου πετάει error.τώρα μου βγάζει error στο first days και last days file not found πολλές φορές δοκίμασα τα σκριπτ αυτά αλλά λόγο του ότι βγάζανε διάφορα έρορ το παράτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 όσες φορές το προσπάθησα μου πετάει error.τώρα μου βγάζει error στο first days και last days file not found πολλές φορές δοκίμασα τα σκριπτ αυτά αλλά λόγο του ότι βγάζανε διάφορα έρορ το παράτησα Σίγουρα έβαλες όλον τον φάκελο στο /home σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα έβαλες όλον τον φάκελο στο /home σου; ναι αλλά δεν παίζει, βγάζει ερορ υγ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι διάβασες το 1b2_README.pdf; Φαίνεται καθαρά ότι δεν έχεις περάσει τα συγκεκριμένα αρχεία ή και όλον τον φάκελο στο /home σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 το διάβασα ρε συ, δεν φτιάχνω πρώτη φορά conky.όλος ο φάκελος είναι στο home αλλά δεν εμφανίζει τίποτα από τα σύμβολα.μέσα στο φάκελο που κατεβάζω, αρχείο με first και last days που ψάχνει, δεν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ποιο noob από μενα πεθαίνεις.έχω χάσει τελείως την επαφή με το linux.έλειπε το wget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις