Oxygene Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Lol δεν είναι directory, αρχείο κειμένου είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Whatever......Δεν ειμαι και ο πιο εξοικειωμενος χρηστης arch... Τεσπα γραφω στο τερμιναλ ~/.conkyrc,και μου βγαζει access denied... Το ιδιο και με root rights Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Το .conkyrc ειναι αρχειο ρυθμισεων, πως ειναι πχ το fstab και αλλα τοσα, οποτε πρεπει να το ανοιξεις με καποιον text editor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι σκέτο ~/.conkyrc δεν είναι εκτελέσιμο... Το ανοίγεις με τον κειμενογράφο της αρεσκείας σου, π.χ. gedit ~/.conkyrc Και επίσης οι ρυθμίσεις του conky αλλάζουν με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις διανιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθω να μπω στο ~/.conkyrc directory,αλλα μου βγαζει access denied (και με root rights δοκιμασα)..... Σε εμένα δεν έχει δημιουργηθεί φάκελος .conkyrc. Ψάξε στο Google για Conky Configurations, βρες ένα που σου αρέσει και αποθήκευσέ το κάπου που να θυμάσαι. Μετά τρέξε το conky από terminal: "conky -c /path/to/your/conf/file" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια το βρηκα ως hidden file στο home directory...PERFECT!...ευχαριστω για το support....ανεβαινει και νεο screenshot μολις σεταριστει το conky! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Για την ιστορία ~ = home directory 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://postimg.org/image/s2njc52nr/για αρχη μαρεσει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εντομεταξύ όλη η συζήτηση έγινε για τα temps και μόνο temps δεν δείχνει το conky σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εντομεταξύ όλη η συζήτηση έγινε για τα temps και μόνο temps δεν δείχνει το conky σου Το θεμα μου δεν ηταν τα temps.....αλλα τεσπα θα το φτιαξω καλυτερα τις επομενες μερες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα τετραγωνάκια στο conky τι είναι; Μην μου πείς ελληνικοί χαραχτήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα τετραγωνάκια στο conky τι είναι; Μην μου πείς ελληνικοί χαραχτήρες; Μπαα πηρα ετοιμο το conky script και απλα αλλαξα το ονομα του cpu....θα το δω αλλη στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 το conky θελει αγαπη. δωσε του αγαπη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 conky is love, conky is life? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 πως μπορείτε και έχετε τόσα πολλά μπροστά?Δεν σας κουράζουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις