pmav99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δραματικές αλλαγές τρίτωνα... Βλέπω έφτασες στο 3% στο ένα core... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Βλέπω έφτασες στο 3% στο ένα core... Η διαφανεια στο panel θα φταιει Τελικα εβαλα πιο αναλαφρο wallpaper, να μη με αποσυντοναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 I am back !!! Archlinux με KDE. Σχετικα minimal ArchKDE.png Πως έβαλες το ημερολόγιο στο dolphin Πολύ καλό Η διαφανεια στο panel θα φταιει Τελικα εβαλα πιο αναλαφρο wallpaper, να μη με αποσυντοναει Απορία το εχω με τόσα wallpaper που ανεβάζεις πως δεν εχεις καταλήξει σε μαύρο που ειναι ότι πιο ξεκουραστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Απορία το εχω με τόσα wallpaper που ανεβάζεις πως δεν εχεις καταλήξει σε μαύρο που ειναι ότι πιο ξεκουραστο Πλακα πλακα, αλλα μετα θα εχω γκρινια απο την κοπελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ποτέ δεν κατάλαβα την έννοια του Wallpaper. Αφού έτσι και αλλιώς πάντα κάτι θα κάνεις στο PC Πλακα πλακα, αλλα μετα θα εχω γκρινια απο την κοπελα Θες γκρίνια; Βάλε tiling! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εκει που γραφει EXIT εχω κανει ενα μικρο menu με επιλογες EXIT REBOOT SHUTDOWN. Το EXIT βγαζει σε tty. Μια μερα μπερδευτηκε και το πατησε, αντι για SHUTDOWN. Διαλογος: κοπελα: (εντρομη) γαμωτο κατι πατησα και τωρα δειχνει κατι γραμματα... χαλασε? εγω: Ναι μαλλον το χαλασες, γραψε startx μηπως φτιαξει. κοπελα: (γραφει startx, ανοιγει το session - εκπληκτη) ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ τι λε τωρα ρεεεεε, μανουλα το λινουξ. (περιεργως δεν ειπε τα linux...) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kesmarag Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πως έβαλες το ημερολόγιο στο dolphin Πολύ καλό δεν εκανα τιποτα, απλα ειναι το default εφοσον εχεις το nepomuk enabled. Πλακα πλακα, αλλα μετα θα εχω γκρινια απο την κοπελα Εμένα η σύζυγος τρέχει opensuse με kde και ο μικρος (~16μηνών) το παλευει με ΤΤΥ σε ενα παλιο thinkpad R50e 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Πιο πολύ για bump στο θέμα αλλά και για το καινούριο wall μια και εχθές πήγα και είδα το Thor 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 φτιαξε και κανα μενουδακι για να σου κανει screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το έχω το menu. Από εσένα την είχα κλέψει την ιδέα. Αλλά έχω και το prtscn που ξεκινάει το urxvt ελαχιστοποιημένο. Να κάνω και μία ερώτηση τώρα που το θυμήθηκα. Πόσο πραγματικά χρήσιμο είναι για κάποιον το conky; Θέλω να πω, εσύ βλέπεις και τον server σου κάποιος άλλος κάποια νέα που του είναι χρήσιμα. Αλλά για έναν απλό χρήστη σαν εμένα ποια θα μπορούσε να είναι η χρησιμότητά του πέρα από την ωραία εμφάνιση μερικών conky. Για εφέ δλδ. Απλά ψάχνω κάτι για να σκαλίσω όπως καταλαβαίνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εγω δεν μπορω, θελω να βλεπω τι κανει η cpu, η ram, το δικτυο, η gpu, θερμοκρασιες, ολα. Αν δεν τα βλεπω αισθανομαι τυφλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Και πόση ώρα πραγματικά το βλέπεις; Την πιο πολύ ώρα κάτι θα κάνεις στο pc και μάλιστα σε full screen. Είναι μόνο ψυχολογικό δλδ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 μονο τον firefox τρεχω fullscreen, ολα τα υπολοιπα κανονικα και ριχνω βλεφαρο αναλογα με την δουλεια που κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Απλά ψάχνω κάτι για να σκαλίσω όπως καταλαβαίνετε...conky και κολοκύθια... Βαλε tiling window manager 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 (περιεργως δεν ειπε τα linux...) χαχαχαχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις