alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 hasodikis & foxbat μπορούμε να έχουμε τα wallpaper;;; Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxbat Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Τα επίσημα wallpapers του KDE4 μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ http://linuxhack3r.com/Downloads/Files/KDE4_Wallpapers.tar.gz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Τα επίσημα wallpapers του KDE4 μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ http://linuxhack3r.com/Downloads/Files/KDE4_Wallpapers.tar.gz Ευχαριστώ _____ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 hasodikis & foxbat μπορούμε να έχουμε τα wallpaper;;; Ευχαριστώ!!! Δε θυμάμαι ακριβως που το είχα βρει... Νομίζω ήταν ένα ποστ στο tuxmachines για τα 20 καλύτερα tux wallpapers.. Αναγκαστικά το ανεβάζω.... αυτούσιο στο imageshack to DIMITRISG αααχχχ ξέρεις ότι δε μπορω' να σου θυμώσω γι' αυτο τα κανεις όλα.... Αλλά δεν πειράζει .. σου επιτρέπω να ψηλώσεις 3-4 πόντους επειδή έχω το color theme σας... Τι να κάνουμε ακόμα και εμείς αναγνωρίζουμε το όμορφο Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δε θυμάμαι ακριβως που το είχα βρει... Νομίζω ήταν ένα ποστ στο tuxmachines για τα 20 καλύτερα tux wallpapers..Αναγκαστικά το ανεβάζω.... αυτούσιο στο imageshack Ευχαριστώ ______ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Το δικό μου Desktop ,Χρόνια Πολλά. παιδια με ξετρελανε το wallpaper! αν 3ερει καποιος που μπορω να το βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 παιδια με ξετρελανε το wallpaper! αν 3ερει καποιος που μπορω να το βρω... Καπου υπαρχει και ενα χριστουγεννιατικο που ειναι ο τυπος καρφωμενος με ζαχαρωτα. ---edit A να τος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Καπου υπαρχει και ενα χριστουγεννιατικο που ειναι ο τυπος καρφωμενος με ζαχαρωτα. ---edit A να τος: Να σαι καλα ρε φιλαρακο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanzelvoul Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Οριστε και το δικομ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 φιλε μου vanzelvoul you did it! ωραιο desktop και το gnome-menu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να κατλάβω την compizoμανία. Που έχει κυριεύσει τη κοινότητα. Είχα και εγώ το compiz και μου άρεσαν τα animation. αλλά μόλις το έβγαλα θυμήθηκα ότι τα linux τα έβαλα για καλύτερη ταχύτητα απο τα windows. ΟΚ δηλαδή φύγατε απο τα βαριά windows για να μπείτε στα βαριά linux. Αυτές οι στοχαστικές παρατηρήσεις μόνο. .. απολάυστε την μαγία των animation και των 3D vectors, ελεύθερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ποση μνημη εχεις; τι κάρτα εχεις και με ποση μνημη η κάρτα ; γιατι απο ενα επίπεδο και πάνω το compiz γινεται πουπουλο πχ σε μενα παει σφαιρα με 1270 ραμ και καρτα 7600gs 256mb παλιοτερα ισχυε αυτο που λες αλλα επαιζε ,κανονικα, οταν ειχα 512 ραμ με 5100 φξ 64mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T64 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Και μία από Ubuntu 8.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 λιγο μικρη , δεν φαινεται καλά δεν γίνεται να βάλεις thumbnail ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις