tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 εχει αρχειο πλεον και μπαινουν εκει ολα πχ το δικο μου ~/.compton.conf: # Shadow shadow = true; no-dnd-shadow = true; #no-dock-shadow = true; clear-shadow = true; shadow-radius = 6; shadow-offset-x = -7; shadow-offset-y = -7; # shadow-opacity = 0.7; # shadow-red = 0.0; # shadow-green = 0.0; shadow-blue = 0.3; shadow-exclude = [ "n:e:Notification" ]; # shadow-exclude = "n:e:Notification"; shadow-ignore-shaped = true; # Opacity #menu-opacity = 0.8; #inactive-opacity = 0.8; #frame-opacity = 0.9; #inactive-opacity-override = true; #inactive-dim = 0.1 # Fading fading = true; # fade-delta = 30; fade-in-step = 0.10; fade-out-step = 0.10; # no-fading-openclose = true; # Other mark-wmwin-focused = true; mark-ovredir-focused = true; detect-rounded-corners = true; vsync = "opengl" # Window type settings wintypes: { tooltip = { fade = true; shadow = false; opacity = 0.9; }; }; και τον καλεις με απλο compton & 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 ... @martinoff το είχα βάλει και εγώ. Δεν λειτουργεί το ρημάδι ότι και να δοκίμασα. xrdb load ~/.Xrsources xrdb -merge ~/.Xresources όταν κάνεις αλλαγές τσίμπα cat .Xresources ! Xresources file Xcursor.theme: aero *customization: -color URxvt*termName: rxvt-unicode-256color URxvt*loginShell: true ! geometry URxvt*.geometry: 120x40 ! transparency - true or false (default) ! fake transparency !URxvt*transparent: true ! URxvt*.shading: 0 to 99 darkens, 101 to 200 lightens !URxvt*shading: 110 ! real transparency URxvt*.depth: 32 URxvt*background: rgba:0000/0000/0200/c800 !URxvt*.background: rgba:1111/1111/1111/dddd ! scrollbar style - rxvt (default), plain (most compact), next, or xterm URxvt.scrollstyle: rxvt ! terminal colors ------------------------------------------------------------ ! tangoesque scheme *background: #111111 *foreground: #babdb6 ! Black (not tango) + DarkGrey *color0: #000000 *color8: #555753 ! DarkRed + Red *color1: #ff6565 *color9: #ff8d8d ! DarkGreen + Green *color2: #93d44f *color10: #c8e7a8 ! DarkYellow + Yellow *color3: #eab93d *color11: #ffc123 ! DarkBlue + Blue *color4: #204a87 *color12: #3465a4 ! DarkMangenta + Mangenta *color5: #ce5c00 *color13: #f57900 !DarkCyan + Cyan (both not tango) *color6: #89b6e2 *color14: #46a4ff ! LightGrey + White *color7: #cccccc *color15: #ffffff ! Colored man pages URxvt.colorIT: #87af5f URxvt.colorBD: #d7d7d7 URxvt.colorUL: #87afd7 ! fonts ! run "fc-list" for a list of available fonts URxvt*font: xft:Inconsolata:pixelsize=16:antialias=true:hinting=true URxvt*boldFont: xft:Inconsolata:bold:pixelsize=16:antialias=true:hinting=true ! icon URxvt.iconFile: /usr/share/icons/Faenza/apps/32/terminator.png ! scrollbar URxvt*scrollBar: False URxvt*scrollTtyOutput: False URxvt*scrollTtyKeypress: True URxvt*secondaryScroll: True URxvt*saveLines: 8000 ! clickable links !URxvt*.perl-ext-common : default,matcher URxvt*.urlLauncher : firefox URxvt*.matcher.button : 1 ! tabs !URxvt*.perl-ext-common : tabbed URxvt*.tabbed.tabbar-fg: 5 URxvt*.tabbed.tabbar-bg: 0 URxvt*.tabbed.tab-fg: 14 URxvt*.tabbed.tab-bg: 0 ! urxvt-perl URxvt*.perl-ext-common: default,clipboard,url-select,vtwheel,keyboard-select,tabbed,matcher URxvt*.url-select.launcher: opera URxvt*.url-select.underline: true URxvt*.keysym.M-u: perl:url-select:select_next URxvt*.keysym.M-Escape: perl:keyboard-select:activate URxvt*.keysym.M-s: perl:keyboard-select:search στο .xinitrc σουxrdb ~/.Xresources rxvt-unicode-patched απο το ρεπο + urxvt-perls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πάλι δεν δουλεύει αλλά δεν πειράζει. Σου έκλεψα τα χρώματα από τα man pages. To έχω βάλει στο xinitrc. Το άλλο τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 είναι το icon στην διαδρομή ; βάλε μια δικά σου και άλλαξε διαδρομή ! icon URxvt.iconFile: ~/.icons/terminator.png ποιο άλλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι υπάρχει το icon αλλά δεν το ανοίγει και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Το patched και το perls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Urxvt terminal patched για utf-8 κτλ και perls script για mouse support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το netbookακι μου (Debian Wheezy NetInstall XFCE) Ο user λεει tonia γιατι ειναι της γυναικας του αδερφου μου και δικο μου μην παρεξηγηθουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 της γυναικα του αδελφου σου....και...δικο σου...και περιμενεις να μην παρεξηγηθεις ? ομορφο παντως....ο αδελφος σου το γνωριζει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Χαχαχα. Ναι ρε συ. Δοκιμαζα διαφορες διανομες και εμεινα σε αυτη. Και ειναι οτι πρεπει για ιντερνετακι για τα βασικα. Τους εχει βολεψει γιατι το χρησιμοποιει και αυτος μερικες φορες. Απλα ηταν δικο μου στην αρχη το ειχα αγορασει και τους το εδωσα γιατι πηρα laptop. Δεν το χρησιμοποιω δηλαδη εγω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Χρησιμοποιεί κανείς κανένα από τα infinality prepatched fontconfig cairo και freetype; Αξίζει να τα δοκιμάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 νομιζω ο martinoff αλλα τι να τα κανεις ? κοιτα δω κρυσταλλο με stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Και εμένα μετά τις πρόσφατες αλλαγές(terminus/roboto) είναι όλα πολύ καλά. Απλά ρωτάω μήπως υπάρχει και κάτι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Salvation να φανταστω xubuntu ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις