mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ψάχνοντας έπεσα πάνω στο Numix theme(έχει και icon set). Δεν ξέρω αν θα μείνει αλλά προς το παρόν μου αρέσει αρκετά. Πως μπορείς να φτιάξεις ή να πειράξεις ένα gtk theme; Το μόνο πρόβλημα του theme είναι το πως δείχνει τα ανοιχτά παράθυρα στο Lxpanel. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; ΥΓ. Τριτονα πολύ καλύτερο το Postimage από το imagesack που χρησιμοποιούσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 δεξι κλικ στην taskbar --> task bar (window list) settings --> τικαρεις το flat buttons επισης πολυ ωραιο στησιμο! γαμω, θα αλλαζα και γω theme αλλα ελα που σε καθε gtk update οι του gnome τον παιζουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Και πως την παλεύεις με το adwaita; Εμένα μου φαίνεται πολύ φωτεινό ρε παιδί μου. Με τυφλώνει. Αν και στο έχω ξαναπει μου αρέσει που τα fonts και γενικά όλο το desktop σου φαίνονται πολύ καθαρά. Έβαλα και την roboto και την terminus(τα σπάει) και όντως είναι πολύ καλύτερα. Πρέπει να κάνω καμία άλλη ρύθμιση για να είναι ακόμα πιο καθαρά; Καμία engine ή κάτι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γενικα μου αρεσουν τα flat και light (φωτεινα) themes Mε το NumixWhite και τα numix icons μου τρεχουν τα σαλια, αλλα δεν θελω να συγχιστω στο επομενο gtk3 update... Εχω ενεργοποιησει antialising κλπ στο ~/.config/fontconfig/fonts.conf <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE fontconfig SYSTEM "fonts.dtd"> <fontconfig> <match target="font" > <edit mode="assign" name="rgba" > <const>rgb</const> </edit> </match> <match target="font" > <edit mode="assign" name="hinting" > <bool>true</bool> </edit> </match> <match target="font" > <edit mode="assign" name="hintstyle" > <const>hintslight</const> </edit> </match> <match target="font" > <edit mode="assign" name="antialias" > <bool>true</bool> </edit> </match> <match target="font"> <edit mode="assign" name="lcdfilter"> <const>lcddefault</const> </edit> </match> <match target="pattern"> <test name="family" qual="any"> <string>Roboto</string> </test> <test name="weight" compare="less_eq"> <const>normal</const> </test> <edit mode="assign" name="weight"> <const>medium</const> </edit> </match> </fontconfig> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 @Don.Matis Θα μπορούσα να έχω το wall; Πολύ ωραίο setup. Τα awoken τα έχω στο μενού του openbox. Μπορείς να μας βάλεις και μία με file manager ανοιχτό να τα δω πως είναι και εκεί; Τον wallpaper μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ. Επίσης σου παραθέτω και ένα screenshot με thunar και terminology ανοικτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 mask compton εχεις για compositor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Νέο ss με wall από Don.Matis και διορθώσεις από Trirona Ναι τον compton. @Don.Matis Ευχαριστώ για το ss. Σε έβαλα σε τζάμπα κόπο γιατί εν τω μεταξύ βρήκα το numix που μάλλον θα το κρατήσω για λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 πως τον τρεχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 mask στο ~/.Xresources ! icon URxvt.iconFile: /usr/share/icons/Faenza/apps/32/terminator.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 @tritonas από το autostart του openbox. Με είχες βοηθήσει γιατί τον χρειαζόμουν για κάτι(δεν θυμάμαι τι) και μου είχες δώσει και τις δικές σου ρυθμίσεις που δεν τις πείραξα καν. @martinoff το είχα βάλει και εγώ. Δεν λειτουργεί το ρημάδι ότι και να δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 λιγα tips για τον compton ο τυπος που τον κανει maintain κανει εξαιρετικη δλεια.καλο ειναι να παιρνουμε απυεθειας απο το dev branch. PKGBUILD: # Maintainer: OK100 <ok100 at lavabit dot com> # Previous Maintainer: Valère Monseur <valere dot monseur at ymail dot com> pkgname=compton-git-dev pkgver=20130316 pkgrel=1 pkgdesc="X Compositor (a fork of xcompmgr-dana)" arch=(i686 x86_64) url="https://github.com/chjj/compton" license=('MIT') depends=('libx11' 'libxcomposite' 'libxdamage' 'libxfixes' 'libxext' 'libxrender' 'libxrandr' 'xproto' 'bash' 'xorg-xprop' 'xorg-xwininfo' 'pcre' 'libconfig') makedepends=('git' 'make' 'pkg-config' 'asciidoc' 'libgl') _gitroot="git://github.com/chjj/compton.git" _gitname="compton" build() { msg "Connecting to GIT server...." if [ -d $_gitname ] ; then cd $_gitname && git pull origin msg "The local files are updated." else git clone $_gitroot $_gitname -b richardgv-dev fi msg "GIT checkout done or server timeout" msg "Starting make..." rm -rf "$srcdir/$_gitname-build" git clone "$srcdir/$_gitname" "$srcdir/$_gitname-build" cd "$srcdir/$_gitname-build" make PREFIX=/usr make docs } package() { cd $_gitname-build make PREFIX="$pkgdir/usr" install # install license install -D -m644 "LICENSE" "$pkgdir/usr/share/licenses/$_gitname/LICENSE" # example conf install -D -m644 "compton.sample.conf" "$pkgdir/etc/xdg/compton.conf.example" } Αν εχουμε σοβαρη gpu (nvidia) και σοβαρο module (κλειστο nvidia) τοτε τρεχουμε με compton --vsync opengl ή vsync = "opengl" στο .compton.conf μας. Ετσι εχουμε tearing free desktop στο *box μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Επειδή σε χάνω. Καντο λίγο πιο λιανά για να το καταλάβω. Αν θες με pm να μην ενοχλούμε αν και πιστευω ότι είναι χρήσιμα και για άλλους αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το pkgbuild που εβαλα τραβαει την πιο φρεσκια "εκδοση" ας πουμε μετα απλα τρεχεις τον compton οπως ειπα: compton --vsync opengl & στο autostart σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Οκ το έπιασα. Χωρίς να βάλω τα άλλα switches που έχω ήδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις